Min nye favoritt: Nice Cream med sitron og blåbær

Åh, noe så himmelsk godt! 

Jeg hadde ikke planlagt å poste denne oppskriften i dag. Men da jeg lagde den beste nice creamen jeg noen sinne har smakt i dag, må jeg jo bare dele den med dere.

PicMonkey Collage

Jeg laget isen etter dagens yogaøkt- perfekt påfyll!

Nice cream med sitron og blåbær! Det må må må(!) der lage ♥

-3 frosne bananer
-1 ts cashewsmør
-noen dryss vaniljefrø
-1 liten ts finrevet sitronskall (bare det gule skallet, ikke det hvite)

-1 stor neve blåbær

Bruk food processor eller en sterk blender, og blend alt (bortsett fra bærene) til du har “softis”. Server med blåbær.

Onsdagen fikk jeg starte med med løpetur ute, nesten tre kvarter i behagelig tempo. S og jeg var lenge ute etter det, og i ettermiddag skal vi ut igjen. Det er bare så deilig at våren er her. Jeg vil bare ut og kjenne solen, og høre fugle synge. Jeg elsker det!

Jeg håper dere også har hatt en fin onsdag.

6 Responses to “Min nye favoritt: Nice Cream med sitron og blåbær”

 • Äntligen kan jag spana in alla dina inlägg! Din sida ger så mycket energi. Härlig, mysig och inspirerande energi. Älskart! Låter jättegott och är det inte härligt med våren. Man blir som pånyttfödd! Här i Göteborg skiner solen som aldrig förr :D Stor kram vacker!

  • Ragnhild Nordrum:

   åååå så koselig med kommentar fra deg igjen Katrin<3 Jeg har savnet deg!! Men vet du er travel!! Gleder meg sånn til Skype-date snart <3
   Klem

 • Rosa:

  Du er bare så god til at komme med idéer til at variere soft-icen! Tusind tak for det…. jeg eeeelsker banan-soft-ice:-))) Har allerede prøvet mange varianter, og skal naturligvis også prøve denne her.

  • Ragnhild Nordrum:

   Så koselig Rosa!! Det finnes jo så mange gode varianter der ute, så man må bare prøve :)
   God helg til deg :*

 • lillymarie:

  Kan man bruke noe annet enn banan i denne isen? Jeg sliter med blodsukkeret og tåler ikke så mye karbohydrater.

  • Ragnhild Nordrum:

   Hmmm, kanskje du kan prøve å fryse avokado og bruke det? Med itt søtning som du tåler (kanskje stevia?). Jeg har ikke prøvd det selv, men kan tenke meg at det fungerer :)

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
December 2017
M T W T F S S
« Nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031