Rawmio hos Iherb

Det er ikke ofte jeg viser dere hva jeg handler på Iherb, og det kommer ikke til å bli en vane heller. Men, nylig tok de inn noen nye produkter som jeg rett og slett elsker!

DSC01726

Jeg har hørt om Rawmio mange mange ganger før, i flere år faktisk. Men jeg har aldri hatt muligheten til å smake. Da jeg oppdaget at Iherb endelig hadde tatt inn produktene, ble jeg overlykkelig. Overlykkelig! 

Jeg bestilte hjem det dere ser over, og fikk pakken i går. Dere ser trøffel-kake, mandelsmør med kakaonibs, klassisk hasselnøtt-sjokoladesmør, sjokolade med hasselnøtter og fiken, og sjokolade med kirsebær og mandler. Så mye godt!

Både S og jeg har smakt på begge smørene, og vi elsket begge. Jeg må si jeg likte det “klassiske” med hasselnøtter og sjokolade aller aller best, men begge var supre. Jeg har også smakt på sjokoladen med hasselnøtter og fiken, og jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker den. Jeg gleder meg til å smake på resten.

Det er så gøy med nye, gode produkter. Disse er litt dyre, men her får du også kvalitet for pengene. Alle produktene er raw og veganske, søtet med kokosblomstsukker, og økologiske.

Anbefales ♥

—-

Har dere hatt en fin dag så langt? Det er vel flere av dere som starter påskeferien i dag, kanskje? Jeg har både fri og “jobb” uansett hvilken dag det er, og klarer ikke å kjenne forskjell på hverdag og helg lenger. Men jeg gleder meg likevel veldig til påsken, og å bruke tid med familien min. Jeg vil også at boken skal være ferdig skrevet  løpet av påsken, det er jo ikke lenge til den må sendes til trykkeriet. Ellers har det vært en deilig dag her, med trilletur i solen, leking ute, og kosing inne. Dagens tid på yogamatten er unnagjort, og etter treningen satt jeg meg på matten med en kopp peppermyntete og en stor knekk av Rawmio-sjokoladen. Så godt, både for kropp og sjel.

God dag videre til dere.

10 Responses to “Rawmio hos Iherb”

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
March 2024
M T W T F S S
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031