En trøtt start på uken

God kveld dere. Jeg er så trøtt at jeg føler øynenen mine faller sammen hvert øyeblikk. I går startet jeg dagen allerede litt over fire på morgenen, og selv om gårsdagen gikk fint, har jeg virkelig fått kjent på trøttheten i dag. Herlighet, som jeg kunne ønske jeg kunne få sovet 24 8 timer i strekk en natt snart. Uansett, mandagen ble fin så snart jeg kom meg ut på morgentur og fikk frisk luft i fjeset. I dag har det vært så deilig vær, og snøen smelter mer og mer for hver dag ♥

PicMonkey CollageHvordan ser deres uke ut? For min del blir det planlegging av Raw Food-lunsjen som jeg skal holde til helgen på treningssenteret. Da har vi yoga-weekend, og jeg skal undervise yoga og servere Raw Food-lunsj på lørdagen. Det har vært veldig gøy de to forje gangene jeg har gjort det, og jeg håper lørdagen blir like vellykket.

Ønsker dere en fin uke, alle sammen♥ Måtte bare legge ved ordtaket over, synes det er så utrolig fint. Og godt å huske på i tøffe situasjoner. Man får ikke vanskeligere utfordringer enn man kan takle.

4 Responses to “En trøtt start på uken”

  • Så fine bilder, jeg har vært alt for dårlig på yoga i det siste! Dårlig, da det gir så mye!! Ha en topp uke <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Du er så flink på annen trening da!!! Jeg gjør jo stort sett kun yoga og gåturer, og bare 1-2 løpeturer i uken.
      God dag til deg <3

  • Oj, ja, du trenger litt god søvn, kanskje i kveld er kvelden? Ikke sette vekkerklokken på og heller bare stå opp når ruskebollen din blir utålmodig, hihi :)

    Selv har jeg vel hatt den verste starten på uken som jeg kunne tenke meg så langt dette året, da jeg fikk vite jeg ikke trengtes på jobben i cafê lengre… MEN jeg fikk overraskende nok til og få et jobb intervju for i morgen, og hadde gode venner som kom og distraherte meg på kvelden :) Vi hadde te, vin og vafler :) Hjelper på, og da kan det bare gå en vei :) Trengte virkelig litt inspirasjon nå!

    Ta godt vare på deg selv og ha en god natt :) xx

    • Ragnhild Nordrum:

      S er vekkeklokken min, jeg setter den nesten aldri på lenger ;) Jeg våknet 4 av meg selv på søndag og hadde så mye energi og måtte benytte anledningen. Jeg kunne virkelig trenge mer søvn, men jeg tror nok ikke jeg får det med det første ;)

      OI, SÅ kjedelig det var å høre om jobben!!! :( Jeg håper det ordner seg raskt med en ny jobb for deg! Er det vankeligere å få jobb der enn i Norge?
      Godt du blé distrahert av andre koselige ting! Lykke til med alt fremover :)

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031