Trippel-nytelsessjokolade

Hei hei! I helgen lagde jeg en porsjon med denne nydelig raw sjokoladen.
20150126_103445
Dette er trippel nytelse, den er nemlig laget av tre forskjellige raw sjokolader, smeltet sammen med kokosolje og kakaosmør.Sjokoladene du trenger er lys og mørk Vanoffe, og sjokoladetrukkede bær. Denne gangen bestilte jeg alt hos The Raw Chocolate Shop, men alt sammen finnes også på gode helsekostbutikker som Helios og Røtter.

Jeg har delt denne ‘jukse-oppskriften’ tidligere, men det begynner å bli veldig veldiglenge siden. Da jeg lagde den i helgen, og ble påmindt på hvor god den er, bestemte jeg meg for å dele den med dere igjen.

Enjoy♥

-2 plater lys Vanoffe sjokolade (nesten 100 gram)
-2 plater mørk Vanoffe sjokolade (nesten 100 gram)
-ca 30 gram kakaosmør
-2 ss kokosolje
-2 store never sjokoladetrukkede bær (jeg brukte sjokoladetrukkede morbær, men du kan også bruke gojibær eller andre)

Dette er så enkelt som det kan bli: Smelt kakaosmør, kokosolje, Vanoffe (minus et par knekk som du skal rive og strø på toppen) og mørk sjokolade over vannbad. Hell sjokoladen over i en liten form dekt med litt plastfolie. Sett sjokoladen litt i kjøleskapet så den er kald men ikke hard. Strø over et par never sjokoladetrukkede bær og revet Vanoffe. Sett sjokoladen tilbake i kjøleskapet og la den stivne. Skjær opp i passe biter.

PicMonkey Collage

Nå håper jeg dere har hatt en god start på uken!? Selv sov jeg altfor lite og dårlig i natt, og var ikke ved mine fulle fem da S vekte meg i dagtidlig. Heldigvis følte jeg meg bedre ganske raskt, og dagen så langt har vært så så fin. NÅ er det studie-tid. God mandag, alle sammen.

9 Responses to “Trippel-nytelsessjokolade”

  • nina:

    Sjokolade er så deilig :D

    Jeg må nok bestille noe på nett snart – umulig å finne noen raw-øko sjokolader. Eller bare sukkerfri-økosjokolader er ikke å oppdrive her i Hamar tror jeg. Lager jo litt selv innimellom da :D

    • Ragnhild Nordrum:

      Jeg har ikke vært på Hamar på mange år, så jeg vet ikke hva som finnes der . Takk og pris for internett :D
      God kveld Nina :)

  • Sååååå godt dette så ut da! Litt mekking med innkjøpte varer så blir det plutselig super lekkert vettu!
    Ellers har jeg hatt en så som så start på uken, meeen det skyldes vel mest for lite søvn natt til i dag da jeg hadde seks venner over på vegetarisk Burns’ Night Supper, og noko godt attåt, for ikke og snakke om prat og hygge, og noen morsomme leker :P Det blir tidlig sengen i dag tror jeg ^ ^ Ha en fin kveld videre! xx

  • Monika:

    Må bare tipse om at de sjokoladeovertrukne morbærene har jeg faktisk funnet på XXL til en overraskende lav pris!:-D Tror jeg betalte 59 kroner for de, jeg.
    Sjokoladen din så forresten nydelig ut:-)

    • Ragnhild Nordrum:

      Oi, det var et bra tips!!! Da skal jeg kjøpe neste gang jeg er i Oslo, vi har jo ikke XXL her i Valdres :)
      Takk, og god kveld til deg!

  • i love sooooo much that you’re raising your baby as raw vegan.
    and i love sooooo much that you present these dishes to him in an adorable fashion.
    so cute!

    • Ragnhild Nordrum:

      Yey :D He is not all raw, but 100% vegan :) I would not risk to give him only raw food, I hear to many bad experiences. But vegan is safe. He eats loads of raw food, but also things like quinoa, sweet potato, oats and potatoes :)

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
March 2024
M T W T F S S
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031