Mørk sjokolade med jorbær og pistasj

Hei dere! Hvordan har dere det, denne deilige onsdagen? Det skjer et par spennende ting i livet mitt nå, og jeg gleder meg til å kunne fortelle dere mer etterhvert. Det er så utrolig gøy når utfordringer og muligheter dukker opp i livet. Da gjelder det bare å hoppe og ta de sjansene man får.

20150114_114707

I dag skal dere få oppskriften på en helt nydelig sjokolade av meg. Mørk sjokolade med søte jordbær og knasende pistasjnøtter :O Kan det bli bedre!? Denne oppskriften kan lages raw eller ikke-raw, alt ettersom du bruker en raw sjokolade som base eller en `vanlig´mørk. I dag brukte jeg `vanlig´, 85% fra Vivani, fordi jeg hadde så innmari lyst på nettopp det. Er sjokoladen vegansk, økologisk og ikke full av merkelige ingredienser, er uansett positiv :) Hvis du vil ha raw sjokolade, bruker du bare 200 gram ferdig kjøpt (feks Pana) eller lager din egen.

-200 gram mørk melkefri/raw sjokolade
-2 store ss kokosolje
-et par never frysetørkede jordbær 
-et par store never pistasjnøtter (helst rå + usalta)

Smelt sjokolade med kokosolje over vannbad. Rør inn jordbær og hakkede pistasjnøtter. Hell sjokoladen i en form dekket med plastfolie. Sett den i kjøleskapet og skjær den i passe biter når den er hard. Oppbevares kaldt. 

20150114_114654

Om et par timer skal S og jeg ut og ake sammen med en venninne og sønnen hennes- det blir så koselig. Det er så flott vintervær her! Ellers har dagen gått til tur ute og lek inne. Tidligere i dag var det så utrolig mange gamle slagere som ble sendt på radioen, så Lille og jeg hadde danse-party og lo oss nesten i hjel :D Han er verdens beste selskap. Men nå; studietid! God dag videre til dere.

20150113_093258

Måtte bare legge ved dette bildet av den lille snøengelen min ♥ Jeg tok bildet i går da vi var ute og lekte, og noen av dere så det sikkert på instagram. Men åhh, det er bare for skjønt til å ikke dele her også. Fine fine fine lille ruskebolla mi♥

12 Responses to “Mørk sjokolade med jorbær og pistasj”

  • Men så gott! Vilken bra idé, och så enkelt. Måste pröva snarast! Mums. Du är så duktig! Vad mycket snö ni har. Kul för lille Se. Så söt och stor han har blivit! Tusen kramar vackraste du. Hoppas du får en fin dag!

  • Marie:

    Nam nam :D <3 Og så gøy at det dukker opp nye muligheter for deg :D Skulle ønske det var så mye snø her og. Her i stavanger hagler det og regner om hverandre, så det beste er bare å sitte inne med en kopp te :P Ha en fin dag <3 Klemmer!

    • Ragnhild Nordrum:

      Jeg vil gjerne ha sommer jeg :) Men heller snø enn regn! Og S elsker snøen :D :D
      God helg til deg :)

  • Nå ble jeg nysgjerrig på hva som skjer :D
    Litt vondt å kikke innom bloggen din for tiden, siden jeg prøver å holde meg unna sjokolade! Har klart meg så langt i januar, men i går måtte jeg kjører dadler med litt kakaopulver for å få litt sjokoladesmak. Haha :D

    • Ragnhild Nordrum:

      Så flink du er!!
      Hva med en “super clean” mousse bare av dadler, avokado og kakao? Er det lov? Lykke til videre<3

  • Så deilig med råsjokolade :D

  • Så spennende :D Jeg har nettopp hoppet av en mulighet og på en ny, for å si det sånn. Og i dag fikk jeg en dårlig nyhet som må vris til noe godt. Spent på hva denne våren har å by på :) Lykke til!

    • Ragnhild Nordrum:

      Nå ble jeg spent på hva du holder på med også :) Det er så gøy når livet kommer med nye muligheter!!
      God helg Maria!

  • God onsdag! Håper lesingen går bra :)

    Så spennende med ting som skjer i hverdagen, ble skikkelig nysgjerrig jeg nå altså! Luringen ;)

    Den sjokoladen så fantasrisk ut! Skulle ønske jeg hadde pistasjenøtter i hus! Kunne brukt tørkede tranebær istedenforsjokolade og mekket dette i stand, dang!

    Onsdagen min har vært finfin, men har stått opp seks på morgenkvisten for og åpne cafêen de siste tre dagene, så har egentlig lyst og snike med under dynen :P Men får holde meg opp litt til, hehe. Ellers hadde vi noen bok redaktører innom på photoshoot i dag, og jeg ble dradd med vettu, for de ville ha det litt artig :P Ikke like kjekt når en føler seg litt tufs, men det var da iallefall annerledes, og vi hadde mange fine kunder på besøk også :) Nå skal jeg kose meg skikkelig, og vente på neste episode av Anno ^ ^

    Håper du har en finfin aften Ragnhild! xx

    • Ragnhild Nordrum:

      Tranebær hadde nok passet veldig godt oppi også!
      Oi, håper jammen du får roet ned litt og alppet av nå i helgen. Det hørtes hektisk ut!
      God helg til deg :)

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930