Tips: personlige gaver fra Etsy

Hei alle sammen, hvordan er det med dere? Julen har gått så fort, og nå er det bare en dag igjen av året. Tenk det! Har dere noen hyggelige planer for nyttårsaften?

I dag har jeg lyst til å dele noe med dere, som hverken er mat- eller helserelatert. Dette året har nemlig jeg fått øynene opp for Etsy– nettsiden med mange mange “butikker” samlet på et sted. Jeg har vist om Etsy lenge, men trodde det var komplisert og vanskelig. Det er det ikke. Jeg har bestilt både tøfler og smekker til S der (håndlaget og av super kvalitet), og nå til jul bestilte jeg flere julegaver.

20141230_142223

En (eller tre) av julegavene til S bestilte jeg fra leverandøren Friendly Toys. Håndlagde treleker med inngravert navn. Så nydelig!

20141230_151633

Disse er laget i Litauen, og de er virkelig fint laget. Jeg bestilte en sau (med bjelle), en traktor og en buss- tre av Sidikou Samuel sine klare favoritter.

20141230_15152520141230_15145920141230_142236

Jeg ville bare vise dere disse, synes de er så fine. Og så må jeg bare få anbefale å ta en tur på Etsy– her finnes absolutt alt!

Her har juleferien vært fylt med familiekos, tid ute, studering, og yoga. Vet dere forresten hva et av målene mine er for 2015? Å trene 365 økter med yoga :D Jeg er egentlig litt negativ til nyttårsforsetter (spesielt når de er udefinerte, som “bli sunn”), samtidig er jeg veldig for å hele tiden forbedre og utvikle seg selv og livet. Hver dag. Med gode og positive endringer. Jeg trente lenge yoga 5-6 dager i uken, og i høst begynte jeg å trene det hver eneste dag- om det så bare blir i 15 minutter noen dager. Og det vil jeg fortsette med, siden yoga gir meg så mye. Og tenk så gøy å neste nyttårsaften kunne se tilbake på året å vite at jeg har rullet ut matten hver eneste dag!

Nyt siste rest av 2014 ♥ Vi sees i morgen!

4 Responses to “Tips: personlige gaver fra Etsy”

  • Så koselige leker da! Etsy er så bra, både for individuelle artister som er kjempeflinke, og for oss som er så heldige og kan få kjøpe kunsten deres!

    Skjønner ikke hvor året ble av jeg, men samtidig har det vært så begivenhetsrikt. Har mange tanker i hodet, og håper jeg klarer og få “summet meg” til i morgen. Blir nok en stund til jeg setter noen forsetter selv, trenger litt tid.
    Men i kveld skal jeg ha nyttårsfest for venner, jeg har laget masse vegetariansk godt (ville prøve noe nytt), og håper det faller i smak hos vennene mine :D Håper du og familien deres koser dere masse :) LYkke til med yogaen, det går sikkert kjempe bra! x

    • Ragnhild Nordrum:

      Du legger alltid igjen så lange koselige kommentarer- tusen takk. Det er så gøy å få innblikk i hva du holder på med.
      Din nyttårsaften høres jo super ut. Vegetarmat!!! Liker! :) Håper alle vennene dine blir fornøyd!
      Godt nytt år ♡

  • Vad fina bilder! Aldrig faktiskt hört om den sidan men så kul när man hittar något som man tidigare trott vart svårt och komplicerat och så är det bara SÅ bra. Kul! Håller med att nyårslöften (om man vill kalla det så) måste vara mer definierbara. Inte bara som du skrev hälsosammare. Åh Ragnhild kan inte du berätta mer om din yoga, kanske göra ett inlägg om du har tid och lust såklart. Hade vart kul för oss som inte är sååå stora på yoga.. kanske kan få inspiration att bara börja mer hemma! Hehe talar för mig själv i alla fall ;) Stor kram vacker!

    • Ragnhild Nordrum:

      Ja, sant det er gøy å oppdage nye ting som er superbra!?! Etsy er veldig gøy altså, anbefales på det sterkeste :)
      Vet du? Jeg tenkte at jeg må få skrevet litt om yoga igjen her på bloggen, for bare noen dager siden
      .vil gjerne dele, men må bare finne ut hva jeg ønsker å dele. Yoga er jo så mye. Men jeg skal prøve å komme med et slik innlegg ganske snart.
      God kveld fine♡♡

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930