Give away-vinner, og andre luke i adventskalenderen

HEI alle sammen. Etter mye problemer med bloggen i helgen, er den endelig tilbake som normalt. Og det er jeg så glad for. Det er jo første desember i dag, jeg har trukket vinneren av første kalendergave, og skal åpne luke to. Tusen takk til alle dere som har deltatt, dere gjør det så gøy å holde give away.

Først, vinneren av første gave! Det ble ROSA. Rosa, jeg sender deg en mail i kveld eller i morgen og sender sjokoladen så raskt jeg kan. Gratulerer ♥

20141201_154816
I luke to finner vi 3 deilige veganske og raw sjokolader. Jeg har samlet sammen sjokoladetrukkede morbær, en sjokolade med vanilje og morbær, og Booja Booja med espresso. Perfekt adventskos, som smaker like godt som det gjør godt for kropp og sinn. Raw sjokolade altså, dere.. Det. er. det. beste!

20141201_155043

Reglene er de samme som sist uke, og du trenger ikke å ha hverken blogg eller instagram for å delta.

Slik gjør du:

-For å trekke 2 lodd, legger du igjen en kommentar på dette innlegget. Skriv akkurat det du selv vil :) 

-For å trekke et eller flere lodd til, skriver du en kommentar på et eller flere av innleggene jeg poster denne uken. Poster jeg feks. 4 innlegg, kan du trekke opptil 4 ekstra lodd. Du trenger ikke å kommentere på alle innlegg selvsagt. Kommenterer du på et av fire innlegg, får du et lodd osv. 

Du får ikke ekstra lodd for å dele give awayen dessverre, men hvis du har lyst må du selvsagt bare dele på blogg/instagram/facebook.

Vinneren trekkes søndag 7. desember.

20141201_154841-2

Hvordan hadde dere det i helgen? Min helg var så fin, så fin. Med besøk, julegrantenning, turer ute, og kos med den beste lille sønnen som finnes. Nå er jeg klar for en ny uke med studie, yoga, baby-kos, julekort-skriving, turer, og forhåpentligvis mye energi og nok søvn. Advent, den fineste tiden i året, er i gang, og jeg håper dere får mange gode dager. God kveld til dere!

 

27 Responses to “Give away-vinner, og andre luke i adventskalenderen”

  • Rosa:

    Åh, så dejligt at bloggen fungerer igen:-) …. og TAK for at jeg har vundet første runde! Helt utroligt…..
    Min weekend har også været fin med besøg hos både venner og familie. Masse hygge:-)
    God uge til dig og lille S.

  • Martine Johansen:

    Åh, det høres ut som noen fine dager du har i vente og har hatt <3 Jeg har vært på julekonserten Julenatt i kveld med blant annet Gaute Ormåsen og Christian Ingebrigtsen :) Det var så koselig og nydelig konsert! Etter det så laget jeg julekort. Gleder meg til hvert eneste blogginnlegg fra deg. Ha en fiin uke! Klem fra Martine

  • Så bra du fikk ordnet bloggen, lurte litt på hvor du ble av :)

  • Steffen Sigurdsen:

    Hei. Jeg er en mann på 24. Fin blogg og masse fine bilder. Kunne virkelig trengt litt lovechok i det kalde mørke været. I helgen har jeg hatt samvær med mine to barn (gutt på 7 og jente på 1,5år.)samme mor da. Vi koste oss masse på museum og avsluttet med å spise ute. Kjempekoselig .-)Ønsker deg og dine en fin dag videre. Mmmm sjokolade

  • Lilly:

    Å, denne giveawayen blir jo bare bedre og bedre. Tusen takk!
    Og godt bloggen er tilbake:)

  • I dag har snøen kommet til Oslo! Jeg håper du nyter adventstiden masse med ditt lille sjarmtroll <3

  • Yeeey du är tillbaka!! Har inte hunnit kolla här i det senaste när jag var i London men nu så :) Åh jag är gärna med i denna give away. Kanske har tur denna gången ;) Ser ut som ni har julkänsla där borta med snö och allt! Här i Göteborg är det bara grått…. ZzzZzz så kan behöva lite råchoklad hehe! Ragnhild kommer du posta några julrecept i år som man kan få inspiration för till årets julbord? :) KRAM

    • Ragnhild Nordrum:

      Jaaa, det kommer juleoppskrifter- både av det søte og salte slaget. I dag kommer det en raw kake-oppskrift, og senere i uken kommer det en oppskrift på et middagstilbehør. Jeg har så mange planer og ideer til oppskfter, det er bare det å rekke alt sammen :)
      <3

  • irene:

    Disse sjokoladene se spennende ut. Hvor kan man kjøpe dem?

  • Ingvild:

    Jippi! Det går an å gå inn på bloggen din igjen :D Så bra at du har hatt en fin helg :) I helgen har jeg vært på Lysfest i Bergen, fjelltur, gjort litt skolearbeid og jobbet :) Blitt støttekontakt, noe som er velig koselig og lærerikt. Ha en bra dag videre, Ragnhild :)

  • nina:

    Gratulerer til vinneren. :) I dag skal vi på juleavslutning på skolen :D

    Jeg prøvde mange ganger å komme inn, så godt å se at du er oppe å blogger igjen

  • Booja booja er så godt! Har bare smakt den med bringebær, men den var så god at jeg har holdt meg til den :p :D

  • Regina:

    Hadde en kjempefin helg! Masse julebakst og gløggdrikking :)

  • For en fin helg det hørtes ut som! Og jeg er utrolig glad for at bloggen din er tilbake, forsøkte og titte innom et par ganger uten hell – til nå, fjoh!
    Selv har jeg nå hatt fri to dager og det var heldig, har ladet batteriene mine og er (forhåpentligvis) klar for et nytt arbeidsintervall. Fikk også sneket ikke cafê besøk og litt presang innkjøp ^ ^ Håper du har en god dag i vente <3 x

  • Anna:

    for en fin premie! perfekt for adventstiden:-)

  • Caroline:

    Hei Ragnhild!
    Igjen, takk for at du har en så fin blogg med mye inspirasjon og positiv påvirkning. Jeg nyter hyggelig lesing hver dag og ekspreminterer ofte med oppskriftene du deler. For min del, er det eksamenslesing på agendaen om dagen. Det er derfor ekstra deilig å “dukke ned” i en annens hverdag å tanke på noe annet.

    Nyt førjulstiden og ta vare på deg selv og dine.

    God juleklem fra
    Caroline
    <3

    • Ragnhild Nordrum:

      <3
      Lykke til med eksamen Caroline!! Utrolig koselig med kommentar fra deg igjen <3 Klem

  • Liv:

    Så fin blogg du har! I helgen var jeg på vegansk potluck i Stavanger, hadde tenktmeg på julegrantenning etterpå men sønnen min var ikke helt pigg så det ble adventslys hjemme istedetfor :)

  • Marie:

    Så fine gaver du har! Du er snill som styrer med denne koselige fine bloggen din <3 Ha en fin dag!

  • Elisabet:

    Heia Ragnhild :) Ooo, så nydelig sjokolade! Jeg vil gjerne være med på trekning! Ønsker deg og S en superkoselig 2. adventshelg! Her blir det bl.a. juleforberedelser og kanskje en tur på kino! Stor klem til deg <3

  • Monika Skjerven:

    Åh, hereguuud, nå skjønner jeg det er lenge siden jeg var her sist! Forrige gang jeg skulle ta en titt, fikk jeg faktisk en slags panikkfølelse, for da virket det som hele bloggen vår borte! Lettelsen er stor når jeg ser at du er tilbake;-)
    Jeg drømte faktisk at datteren min på 1 år og jeg var på besøk hos deg i natt, og det var fryktelig koselig!:-)
    Håper du har en nydelig førjulstid.
    Klem

    • Ragnhild Nordrum:

      Åh, nå ble jeg glad :D Tenk at jeg fikk komme inn i drømmen din :D :D
      og tusen takk for så koselig kommentarer♡

  • Hanne:

    Jeg oppdaget ikke denne før nå! Det er jo helt krise, men to lodd er bedre enn ingen, og jeg håper på litt deilig sjokolade i førjulstiden!

  • hanne:

    Jeg har jo vært så heldig å vinne på en av dine tidligere give aways, men med så fin premie må jeg prøve lykken igjen :D en av julekakene jeg skal lage denne uken er julegodiskulene dine. De har vært fast innslag de siste årene :D

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930