Midday pick me up

God formiddag, direkte fra gulvet :) Jeg sitter her og leker med en glad, nyvåken liten putt og blogger for dere. Vi skal straks ut i solskinnet, men først ville jeg dele det som ble formiddagssmoothien min i dag, med dere.
20140916_140213-w580-h580
Imens Sidikou Samuel sover på dagen, trener jeg alltid yoga og setter meg så ned og studerer. Mellom disse to øktene trenger jeg en liten energi boost, og smoothier er perfekte som det. Det er godt, næringsrikt og gir mye energi- hvis man tilsetter de riktig ingrediensene.

Dette har vært min favoritt den siste tiden.

-1/2-1 juicy moden mango
-1-2 never grønt (jeg liker milde grønnsaker som salaten vi har i hagen, men spinat og grønnkål er også godt)-1/2 avokado
-en liten neve rå cashewnøtter, bløtlagt i et par timer på forhånd
-1-2 dl vann

Blend alle ingrediensene god sammen, og drikk med det samme. Du kan også bruke frossen mango, hvis du vil ha iskald smoothie.

20140916_141106-w580-h580Idag er det tirsdag, som betyr yoga-undervisning og løpetur i kveld- jeg gleder meg. Men først, ut i solen!
God dag til dere, så lenge.

9 Responses to “Midday pick me up”

  • Heeerlig! Mango er så godt :) På jobben laget vi mango lassi, er jo nesten som snop jo ^ ^

    Meeeen lurer på en ting, på en vegansk diett, hvordan sørger man for og ikke spise for mye fiber? Det er jo en del av det i frukt og grønt og ikke minst kornprodukter, hadde vært interessert og få høre litt om :) Tenker og begynne og spise litt flere veganske ting når jeg er hjemme :) x

    • Ragnhild Nordrum:

      Mango lassi- det høres sååå godt ut! Men har jeg ennå ikke fått smakt det :O Det må jeg prøve å lage en gang.

      Hmm, helt ærlig har jeg aldri hørt det spørsmålet før. Jeg spiser bare vegansk, men har aldri kjent noe ubehag av store mengder fiber. Det jeg kan ev. tenke som et problem, er å “legge” store mengder fiber oppå tung fordøylig mat (som kjøtt) i magen. Kan se for meg at det blir litt mye jobb for magen og fordøyelsen. Men jeg vet ikke. oG jeg vet ikke hva mer jeg kan svare på spørsmålet ditt.. :)
      Klem

      • Tusen takk Ragnhild! Hadde bare litt problemer med det før i tiden, da spiste jeg mye mindre kjøtt i hverdagen, så det er nok bare det at vi er forskjellige ;) Uansett skal jeg lage mer vegansk mat fra nå av :) Utforske litt! Har kuttet ut det meeeste av melkeprodukter også, for det er jo så lett og finne erstatninger til :)
        Ha en flottesen torsdag! x

  • nina:

    Høres ut som du bruker sovetiden bra :D Deilig med en god smootie

  • Så deilig! Det går veldig fint med meg Ragnhild <3 Håper det går bra med deg også!!

  • Hanne:

    Du er så flink til å kombinere mammarollen, studier, trening og kosthold! Jeg skulle ønske jeg var like flink som student! Nå har jeg falt helt fra yoga rutinene mine, så prøver å få inspirasjon før vi starter med ny uke i morgen ;)det var jo du som introduserte meg for tara stiles :D ♡

    • Ragnhild Nordrum:

      Hanne<3
      Åh, du, vet du! Jeg skulle hatt såå mange flere timer i døgnet, føler ikke jeg rekker noen ting jeg. Yoga er høyt prioritert, men studiene skulle jeg gjerne brukt mye mer tid på. Men takk likevel<3 Klem

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930