Raw vanilje-cashewfudge

Hei hei. Her kommer jeg med en liten go’bit som kanskje kan passe å lage til helgen. Disse ble iallefall populære i dette huset, og liker du vanilje, fudge og cashewnøtter, er jeg sikker på at de kommer til å bli populære hos deg også.
20140731_151933-w580-h580Jeg er nesten daglig innom Finding Vegan for å få inspirasjon, og denne oppskriften kom jeg over der for et par dager siden.

Disse er fantastisk fudgy-e, akkurat passe søte, mettende, og så så gode. Jeg er så glad jeg lagde disse, og jeg håper du blir det samme <3

20140731_152128-w580-h580

Start med å blender cashewnøttene til fint “mel” i en food processor eller blender. Tilsett så resten av ingrediensene og blend videre til alt er blandet. Press ut fudgen i en liten form dekt med plastfolie. Sett fudgen i fryseren i en times tid før du skjærer den opp, og så oppbevarer den i kjøleskapet videre.

Nå er det kvelden for min del. Jeg har så veldig lyst til å stå opp før babygullet i morgentidlig, så jeg kan få unna både yoga og lesing før han er oppe. Med en gang han våkner, suser dagen bare forbi nemlig, så det hadde vært godt med et par effektive timer på morgenen. God kveld, og god natt til dere.

7 Responses to “Raw vanilje-cashewfudge”

  • nina:

    Nam, så lekkert :)

  • Så fantastisk gode disse så ut Ragnhild! Herlighet ^ ^ Hvilken processor/blender var det du sa du hadde nå igjen? Har rent glemt det! Selv laget jeg granola i de sene kveldstimer i går, eller…ikke SÅ sent da!
    Håper du får en like produktiv morgen som du ønsker, hvis ikke – så har du sikkert litt fudge igjen som du og lille kan kose dere med :) Også er det snart helg tenk – god fredag! <3

    • Ragnhild Nordrum:

      JA, jeg kom meg faktisk opp og fikk gjort yoga før baby våknet i dag. Og dagen ble altså så effektiv. Men nå er jeg dødstrøtt :P Skal prøve på det samme i morgen.
      Jeg tror food processoren vår er fra Philips. Blenderen er fra OBH, og stavmikseren også tror jeg.
      Håper du har en fin helg i møte<3

  • This would certainly be my favourite type of fudge. I’m not much into dark chocolates in my food, thus I’ve never been fond of fudge. Something about the white seems so pure to me! I would definitely go out of my way to eat these. They remind me of the macaroons that I posted about recently. xo

    • Ragnhild Nordrum:

      I think you would love them Nicole! My parents and sister and baby, all loved them too :) I always like dark chocolate more than anything, but vanila is a lovely change from time to time :)

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930