De beste gavene er spiselige

God kveld alle sammen. Nå er det helg! Har dere noen koselige planer for de neste dagene? Selv reiser jeg på ferie til besteforeldrene mine i Fåvang i morgen, sammen med Sidikou Samuel, mamma og pappa. Jeg gleder meg sånn, både til å se bestemor og bestefar, og til å komme meg litt bort. Pcen og dere får bli med på tur, jeg skal oppdatere her inne så godt jeg kan :)
20140718_212539-w580-h580

Tidligere i dag lagde jeg en porsjon nesten-raw mandelkrokan-sjokolade som jeg skal gi til bestemor. Oppskriften har jeg lagt ut tidligere, HER. Det koseligste som finner er å kunne gi bort noe hjemmelaget, og ingenting slår spiselige gaver synes jeg. Spesielt når det gjelder sjokolade :) Nå håper jeg bare bestemor liker denne like godt som jeg gjør.

Ønsker dere en fantastisk helg, alle sammen. Kos dere og nyt sommeren.

6 Responses to “De beste gavene er spiselige”

 • nina:

  Så koselig :) Ha en fin Lørdag

 • Oh! For your wonderful grandma. I love that you gifted her with something so delicious. I love my grandmothers, too:) xo

 • Åhh, du har så rett! Fikk et glass med brente mandler og en pose te-blanding til jul av en god venninne, hun hadde laget det så fint til, og det er virkelig slike gaver som varmer :D <3
  Kos deg masse med den eldre garde! Selv har jeg hatt en fantastisk dag også, og jeg håper at det fortsetter slik :) Sender mange gode tanker din vei, søte du! x

  • Ragnhild Nordrum:

   Så koselig den gaven hørtes ut Julie. Når folk har lagt hjertet i gaven de gir, varmer det så utrolig!
   Håper helgen din har vært fin♥ klem

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031