Mens vi er borte: give away til barnet ditt

Hei hei, og god søndag til dere. Vet dere, nå savner jeg å være her inne og skrive og dele med dere. Men vi er enda på ferie i Oslo, og jeg har ikke mye tid til å oppdatere bloggen. Dessuten klarer jeg ikke å få internett i leiligheten, så akkurat nå sitter faktisk baby og jeg på kafe nettopp for å ha muligheten til det.

Hvordan har dere det? Jeg regner med vi er flere som ferierer for tiden. Jeg koser meg sånn på tur med lille sønn, og med å ha så mange kjære rundt oss. I morgen reiser vi tilbake til Valdres, så det siste døgnet skal by-livet nytes.

20140628_152534-w580-h580

Kostholdet mitt på tur består av masse masse frukt, ferdig kjøpt rå sjokolade, litt nøtter, og så snacker jeg på agurk og salat bare for å få grønnsaken inn. Slikt blir det ikke akkurat nye oppskrifter av. Derimot har jeg mange nye oppskrifter planlagt i hodet, og jeg gleder meg til å lage og dele når jeg er på plass igjen i Valdres.

giveawaybaby-w580-h580

Imens vi enda er borte, tenkte jeg å dele enda en give away med dere. Ikke glem den som avsluttes i morgen! Bare send et bilde av en rett du har laget fra mitt oppskriftarkiv på mail (ragnhildnordrum@hotmail.com), og du er med i trekningen. Det er så gøy å se bildene til dere som allerede har sendt inn!

Denne give awayen er til de av dere med små barn, eller som har små barn i livene deres. Det finnes nemlig så mange bra produkter til sunne små barn. Hjemme lager jeg all mat til S selv, og det er sjeldent han får noe som ikke er laget fra bunn. På tur får han derimot ganske mye frukt- og grønnsakspureer ( kun laget av frukt/grønt), og noen “snack-produkter”. Jeg velger alltid økologisk og av god kvalitet, og de hjelper oss å komme oss gjennom dagen. Av og til må man bare putte noen i munnen på de små så de roer seg, og da er er det perfekt å ha noe sunt på lur i vesken.

På denne give awayen trenger du kun å legge igjen en kommentarpå dette innlegget, så er du med i trekningen! Du trenger ikke å ha egen blogg/instagram.

Premien består av sjokolademelk laget av kokosmelk og kokossukker (Sidikou Samuel sin favoritt), knasende “sticks” laget av mais og gulrot, mango”godis” (bare laget av frukt) og 3 squeeze-poser som kan fylles med det du og barnet ditt vil, og som kan brukes igjen og igjen- genialt!

Slik blir du med:

-Legg igjen en kommentar på dette innlegget. Skriv gjerne ditt beste tips for å fostre opp sunne barn, uansett om du har barn nå eller dine tanker om temaet (1 lodd)

Du trenger ikke å ha egen blogg eller instagram for å delta, men hvis du ønsker ett eller to lodd til, kan du:

-Dele give awayen på egen blogg, legg ved bildet over i dette innlegget. Link til dette innlegget (1 lodd)

-Del give awayen på instagram. Du finner give away-bildet på min profil @ragnhildnordrum (1 lodd)

Jeg trekker vinneren på førstkommende søndag, 6. juli. Lykke til! :)

Da ønsker jeg dere en fin søndag og helg videre. Vi prates igjen til uken.

5 Responses to “Mens vi er borte: give away til barnet ditt”

  • Håper dere har kost dere masse, har iallefall hørtes veldig kjekt ut :) Gleder meg til og se hva for spennende oppskrifter du kommer til og kokkelere istand når du kommer hjem igjen til Valdres :)
    I går kjøpte jeg Nakd sine rå kakao-barer og de var veldig gode! Men minner nok om noen rå barer eller brownie som du har laget før selv, jeg bare var litt lat, skjøh! x

  • Camilla:

    Godt med ferie, men skjønner det blir enkle løsninger på slike dager :) Her blir det også enkle løsninger på hektiske hverdager, og på besøk osv. Banan,avokado og kokosolje går det en del av! Ellers er jeg opptatt av at barna skal få ren,ekte og næringsrik mat som holder blodsukkeret stabilt. Og samtidig prøve å ha et avslappa og balansert forhold til kostholdet, ikke lett men man gjør så godt man kan!:)
    Giveawayen din var kjempefin, jeg prøver lykken med 2 lodd, delte på instagram også.
    Ha en god ferie videre ;)

  • Njut av sista dagen i Oslo! Underbar bild på er två <3333

  • Torunn:

    Jeg har ikke barn selv, men skulle jeg få vil jeg ha friske og sunne barn. Og da vil jeg la de spise litt av alt. Det er det jeg Gjør selv, har kutta med på mye, men ikke ut. Og det syns jeg er en fin måte.

  • Helene:

    Åååh, håper du ikke har trukket en vinner på denne enda? Jeg prøver lykken!
    Jeg har en sønn på 14 måneder, og vi lager det aller meste til han fra bunnen av. Gjerne med norske, økologiske råvarer. Vi er opptatt av at han ikke skal få egen middag, men spise det samme som oss og venne seg til mat som smaker. Det går i alt fra hjemmelagde supper, salater, og fisk til wok, pasta og taco. Ellers går det mye i smoothies, frukt, havregrynsgrøt, brødskiver, hjemmelaget sunn is – og så litt raw sjokolade da ;-) vi lar han helst spise og utforske maten selv – det elsker han!

    Vil samtidig si at jeg synes bloggen din er så fin, informativ og koselig! Du har en nydelig sønn, og virker som ei varm og jordnær jente med gode verdier og sunne interesser. Nyt sommeren videre, Ragnhild!

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031