Klar for helgens Raw Food kurs

God fredagskveld, dere. I morgen og på søndag arrangerer vi Yoga Weekend på treningssenteret hvor jeg underviser, og mitt bidrag blir yoga begge dagene og Raw Food lunsj/kurs i morgen formiddag. Yoga underviser jeg jo hver uke, så det bare gleder jeg meg til. Men Raw Food-kurset er jeg kjempespent på, og egentlig ganske så nervøs. Det er langt utenfor min komfortsone å holde foredrag, og jeg kjenner jeg får vondt i magen bare av å tenke på det. Men jeg fokuserer på at det bare er bra å utfordre seg selv litt, og at det jo er nettopp dette jeg vil jobbe med videre- og da må jeg bare gå over noen grenser.

20140613_204947-w580-h580

Dagen i dag har naturlig nok gått til forberedelse av kurset. Jeg skal servere lunsj og raw sjokolade, i mens jeg prater om hva Raw Food er og hvorfor jeg spiser slik. Fantastiske Økosjokolade har sponset med alle kakaoprodukter og nøtter, og jeg gleder meg så til å spre litt sjokoladekjærlighet til noen (heldige ;)) beborer her i Valdres.
20140613_211309-w580-h580

Lunsjen vil bestå av raw lasagne, grønnkålsalat med masse godt, mango-salsa og guacemole, og til dessert har jeg laget sjokoladefudge, snickers uten peanøtter, og mørk sjokolade med kirsebær. Alt er 100% rått, og 100% godt- jeg håper bare detagerene synes det samme.
20140613_142150-w580-h580

Sidikou Samuel er som alltid min trofaste sjokoladesmaker.

Ønsk meg lykke til!

Har dere noen hyggelige planer for helgen? Uansett hva, håper jeg dere har fine dager i møte. Kos dere.

7 Responses to “Klar for helgens Raw Food kurs”

  • Carita:

    Det går sikkert bra, du er jo über flink! Skulle gjerne vært med på et slikt kurs og lært masse spennende! En ting er å lese bøker, men det er noe helt annet å delta på kurs. Lykke til! :)

    • Ragnhild Nordrum:

      Så koselig sagt av deg Carita!! Tusen takk<3 Det var superskummelt, men jeg må bare gå over noen grenser. Det er jo nettopp dette jeg vil jobbe med, så da må jeg pushe meg selv utenfor komfortsonen min.
      Klem

  • Det er en ting og holde foredrag på skolen om noe du ikke interesserer for, og en heeelt annen ting og ha foredrag for noe du brenner for :D Dette kommer til og gå så bra, og jeg er heeelt sikker på at alle deltakerne på kurset kommer til og være imponert over alle godsakene du lærer dem og lage :D
    Gleder meg til og høre om hvordan det har gått – god helg :D x

    • PS. Gjett hva jeg skal poste på bloggen min idag? ;) x

      • Ragnhild Nordrum:

        Snille deg!
        JA, absolutt noe helt annet å fortelle om noe du brenner for enn noe du bare må kunne noe om, fordi du ‘må’. Kjenner jo det, at når jeg prater om mat og helse, bobler det i hele meg fordi jeg har så mye å dele.
        Klem

  • Haha tror det att lille S är din trofaste chokladsmakere! Hade vi också varit ;) MMMM! Härliga bilder som alltid. Stor kram från Ghana!

    • Ragnhild Nordrum:

      Hihi, han har blitt en skikkelig sjokolade-gutt, kan jeg love dere. Kanskje ikke så rart, når han har fått sjokolade inn med morsmelken ;)
      GOD klem til dere begge<3

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031