Happy Monday, og give away-vinner

Riktig god mandag dere. Jeg har hatt en sporty start på uken; først morgentur med S, så yoga, og så koselig trilletur med en mamma og en baby som vi har blitt kjent med på babysangen. Nå ligger Lille og sover, og jeg er glad for å endelig få sette meg ned- selv om jeg må sitte og lese, og ikke slappe av slik jeg helst skulle ;)
20140519_142022-w580-h580

Jeg trakk vinneren av give awayen i går, og heldige Eirin (@eirinlavine på instagram) skal få tilsendt ugleformene og to raw sjokolader fra Pana. Lucky girl, jeg sender deg en mail senere i dag.

Ønsker dere alle en god mandag og uke så lenge, gjør den fin.

7 Responses to “Happy Monday, og give away-vinner”

  • Åååhh, yess! :D Takk, nå ble jeg glad ^^

  • Gratulerer til Eirin :D

    Og god tirsdag til deg Ragnhild :D Høres ut som om du har hatt en fantastisk start på uken!
    Jeg har blitt anvist av legen og ikke trene på et par uker grunnet en liten behandling jeg hadde i går – jeg kjøpte en yoga bok i helgen, og lurte på om kanskje yoga kunne være et unntak? Har du noen erfaring med dette? Jeg har kune vært på en yoga time før, men syns det var litt stress da det gikk for fort, så jeg tenkte og heller prøve meg frem på egen hånd kunne være mer avslappende :)

    Håper solen skinner på deg og lille, og at dere har en finfin tirsdag <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Hmm, jeg tørr nesten ikke svare på det. Jeg føler yoga er bar cfor ALT, men man må jo kjenne etter på kroppen og droppe de øvelsene man kjenner er ubehagelige. Sikkert lurt å gjøre det på egenhånd, så kan du ta det i eget tempo og gjøre de øvelsene du vil.
      Lykke til :D <3

      • Tusen takk igjen for svar Ragnhild, setter pris på det!

        Jeg gikk til innkjøp av en bok som heter “Gentle Yoga” som kom med en DVD. Den har fire forskjellige øvelser, utifra når på dagen du gjør dem. Men jeg har bestem meg for at jeg heller skal gjøre samme øvelsen i noen uker uansett når på dagen det er, slik at jeg får strekt de samme musklene og blir vant til selve rutinen.

        Har nå øvd med på “Rise and Shine” to kvelder på rad. Men skjønner ikke hvordan jeg kommer til og bli mer fleksibel av og repetere disse øvelsene som jeg er altfor stiv og støl for. Men føler meg iallefall avslappet etterpå og er bestemt på og holde ut noen uker og se om jeg forbedrer meg, det kan jo gå måneder og år før en får det skikkelig til. Det som irriterer meg mest, er at jeg ikke får til “inward dog”, for den går det mye av i øvelsen. Øvelse gjør mester ^ ^ Er nå jeg skulle hatt en Ragnhild som instruktør vettu! x

  • Åh så mysig bild på er två!! KÄRLEK.

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031