Påskens Give Away

God morgen, og god mandag til dere. Sent i går kveld kom vi tilbake til Valdres. Baby og jeg skal straks ut på tur, men først vil jeg dele Give Awayen jeg har laget til dere.

Denne gangen kan dere vinne en deilig pakke med Epson badesalt med lukt av mango og kokos (helt vegansk og ikke testet på dyr!) Og fire barer med raw sjokolade: Ombar som smaker som melkesjokolade, Vanoffie, Dark Pitch, og min favoritt; Pana Chocolate (denne er med goji og kokos).

Jeg trekker vinneren om en uke, mandag 7. april. Alt du trenger å gjøre er å:

– legg igjen en kommentar på dette innlegget og fortell meg en ting du gjør for å holde deg så sunn og glad som mulig.

Vil du ha ett eller to lodd til, kan du:

– fortelle om Give Awayen på din blogg. Legg med bildet og link til dette innlegget.

– del Give Away bildet på instagram. Du finner det på @ragnhildnordrum.

Du kan altså få opptil 3 lodd. Lykke til :)

For my international readers:: you can also join! Just leave a comment. You can also share it on your blog or instagram if you want to.

påskegiveaway-w580-h580

40 Responses to “Påskens Give Away”

 • Helen:

  Jeg står opp hver dag med et smil om munnen.
  Når jeg har kommet meg til badet smiler jeg
  og sier fine ting til meg i speilet. Det er ikke alltid
  jeg tror på det jeg sier,men det hjelper virkelig!

  Hver dag lager jeg meg en grønn juice eller
  smoothie. Dette gjør meg superglad og jeg
  føler næringen hopper rundt i kroppen!

  Ønsker deg en fantastisk dag!

  Helfag på IG

 • Madde:

  Nam! Det ser ut som en velsmakende gave!
  Jeg bruker kokosolje til alt mulig, hudkrem, steking, munnskylling og tilskudd. Smaker godt og gjør bra:)

  Ha en fin dag!

 • Rebecca Hawkes:

  I live in Oslo but my Norwegian isn’t fabulous (yet!). Every day I wake up, grab a cup of green tea with lemon then lay in bed getting ready to face the day. I read a book, magazine or blog! Looking forward to doing more of this in the spring sun.

  I would love to win also :)
  X

 • AK:

  Jeg fikk juicer til jul og den er blitt flittig brukt. Hver morgen når jeg står opp har jeg lyst på ferskpresset juice, det er så godt og sunt og gjør meg glad!

 • Merete:

  Hver dag må jeg kysse masse på den fine mannen min, og den herlige hunden min. Jeg spiser mat som kroppen blir glad for, som smaker godt og som derfor gjør meg glad. Jeg må hver dag kjenne på den voksende magen min og tenke hvor ufattelig heldig jeg er som har et lite liv voksende i meg(dette har spesielt vært viktig i perioden hvor formen har vært dårlig). Jeg trener ofte og regelmessig, omgir meg med positive mennesker og prøver tenke at man er sin egen lykkes smed. Man kan velge å være lykkelig, men man må jobbe for det hver dag!

  Og på slutten her prøver jeg meg med litt smisk også; jeg leser positive inspirerende blogger som f.eks en viss frk Nordrum sin:P

 • Jeg lever etter to ting:

  1. Tenk mer på HVA du spiser enn hvor mye du spiser.
  2. Spis litt sjokolade hver dag :)

  Det er mine råd for å være sunn og glad!

  Deler på blogg og insta også.

 • Kath:

  For en herlig giveaway!

  • Kath:

   Ser ut som noe av kommentaren forsvant…? Uansett; masse kokosolje og litt sjokolade hver dag er det som holder meg frisk og glad!

 • Camilla Aasheim:

  Mine råd for å være sunn og glad er å komme seg ut på tur og ikke ta ting så høytidelig. Hvis du skulle spise noe “upassende” en dag, betyr det ikke at hele uken, eller dagen for den saks skyld, er ødelagt.

  Har delt på bloggen min, så da blir det vel to lodd. :)

 • Maren Svendsen:

  Jeg blir glad av å være i form og tilbringe tid med familie og venner. Trening og ren mat gir meg energi slik at jeg får gjort alt som gjør meg glad, dette er min livsstil og den gjør meg lykkelig!:)))

 • Tonje W:

  Mitt tips er å ta hvile og søvn på alvor. Stress er ikke sunt i lengden for noen, og kropp og hode trenger å restituere seg :)

 • I want to enter your giveaway, but I don’t know how… or if I can!!! If I can, please tell me! If not, please delete any comment that adds to confusion about picking a winner. It looks like a beautiful Easter basket!!! xoxoxo

 • Elise Dyling Nordfjæren:

  Jeg passer på å drikke nok, få nok søvn og spise sunt! :) Er glad i fisk så spiser mye fisk.

 • Når jeg våkner, bestemmer jeg meg selv for at dette blir en fin dag og lever etter det :-)

  imadeleine@live.no

 • Du har alltid så fine give awayer:-)

  Det er så mye jeg gjør for å holde meg sunn og glad, men kosthold er nok veldig viktig. Jeg passer på å spise mye sunn og god mat som gir meg energi og de næringstoffene som kroppen trenger. I tillegg beveger jeg kroppen daglig enten ved trening eller gåtur i frisk luft. Nok sov, hvile og ikke minst en positiv tankegang;-)

 • Anne Snefrid:

  Jeg forsøker spise sunt, og lager helst alt fra bunnen. Jeg sier pene ting til meg selv i speilet,og driver med håndarbeid når jeg har tid :)

 • Jeg har delt på blogg, facebook og instagram :D Jeg ønsker meg pakke nr 1 :D

 • Haha, kommenterte på feil giveaway! Surrehode :P for å holde meg sunn gjør jeg yoga, går tur, sykler, spiser så mye grønnsaker jeg bare orker og prøver å ha det best mulig :D

 • Sigrid:

  Jeg drikker en sunn te, prøver og smile mer og kutte ut alt unødvendig stress :) Vanskelig, men utrolig deilig når jeg først får det til!

 • AK:

  eg prøve å følge ” be the change you wish to see in the world”
  eg smile t andre for å få smil tebage, det gjør meg glad! og så prøve eg å laga masse god mad og spre kunnskap om sunne matvarer t andre – det betyr masse grønnsaker, kokosolje, rå kakao ++

 • CamillaT:

  Jeg gjør litt yoga hver dag, uansett om det er en time, eller 2 minutter. Det hjelper så mye å få tøyd og beveget på kroppen litt og å fokusere på pusten.
  Jeg prøver også å spise ekte mat som er bra for kroppen.

  Kjempefin giveaway! Jeg delte på Instagram også, så da får jeg to lodd da :)

 • Jeanette:

  Starter dagen med en grønn ferskpresset juice eller varmt sitron vann. Morgen trim gjør også susen :) tenke over det jeg er takknemlig for, og være glad over de små tingene som fuglesang, solskinn, og når barna mine smiler til meg

 • Åååååh vilken gåva! Vad fantastiskt, om vi var varit i Sverige hade vi såklart ställt upp :D Önskar lycka till de andra. KRAM!

 • Ingvild:

  Det jeg gjør er å løpe så ofte jeg kan ute i skogen, uansett vær:)

 • Linn-Beate:

  YOGA!! :) Og ellers er det et balansert kosthold, nærhet til naturen og dyr, nok søvn og hvile, familie og gode venner, og en liten (sukkerfri) dessert hver dag som gjør at jeg føler meg bra. :)

 • Vilde:

  For å føle meg sunn og frisk elsker jeg å spise frisk frukt i solen, i tillegg til å holde meg hydrert gjennom dagen på vann, som gjerne kan bli piffet opp med sitron, agurk og appelsin. Liker i tillegg å starte dagen med varmt sitronvann, og slutte dagen med en kopp grønn te.
  Må også være ute i naturen enten på joggetur eller for å lufte hunden:) det er herlig å kjenne at kroppen har beveget seg

  har desverre ikke blogg, så får ikke delt innlegget. Men vil gjerne vinne, aldri prød de sjokoldene før!

 • Ragnild:

  Jeg forsøker å holde meg i aktivitet med jogging og spinning, spise sundt, (lager helst all mat fra bunnen av – da vet man hva man spiser …..!) Leve et allsidig liv – med påfyll av det meste som gir glade dager :-) Og Nam! Det ser ut som en velsmakende og velduftene gave du har! Jeg er gjerne med

 • Maria:

  Jag försöker ha en plan för dagen och följa den, med sömn, aktiviteter, mat och saker att göra.

 • Thea:

  Jeg prøver å holde meg mest mulig fra snop, og holde meg mest i aktivitet. Det er nok det som tar opp tiden min mens jeg studerer.

 • Sunn & Glad blir man av å ha positive mennesker rundt seg! (Og det får man om man bare er blid og positiv selv!

  Trine D
  trineson@gmail.com

 • Julie S.:

  Prøver å smile, være positiv og se det beste i alt og alle :)

 • Camilla:

  Hei!
  KOmme meg i aktivitet, være i solen, drikke kaldt vann og le mye :)
  Camilla, skogsmusa@hotmail.no

 • Sha:

  Drikke vann! I Norge er vi så heldig at vi har nydelig vann i springen som er gratis! Fyll på en flaske og drikk jevnt og trutt gjennom dagen. Det er så enkelt at enhver kan få det til uansett størrelsen på lommeboka, tidsklemme og man kan ha det med seg overalt. For å gjøre vannet litt ekstra stas kan man bare ha i en skive sitron, appelsin, agurk eller myntekvist. Eller kanskje litt frossne bær som gir fra seg nydelig farge og smak. Det er kanskje en klisjee å si det, men det bare fantasien som setter grenser ;)

 • Monika:

  Jeg våkner opp hver dag med verdens nydeligste jente på 4,5 mnd. Beste starten på dagen er å ligge og prate og kose oss før vi starter dagen og får tatt oss en tur ut uansett vær. Frisk luft er godt for oss begge:-) Dessuten tror jeg at det å spise litt raw sjokolade hver dag er bra for kropp og sjel;-)
  Har hverken blogg eller instagram, så blir med dette.
  Ha en god helg!:-)

 • Ida Lind:

  Jeg løper to ganger i uken, og er på Elixiatimer to ganger i uken for å holde meg i form. Det er helt avgjørende for meg å kunne trene- jeg sitter nemlig bom stille foran en pc hele dag på jobb…
  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

 • Thea:

  Jeg nyter å lese om, formidle, lage og spise mat som gjør kroppen glad!

 • Ida:

  For en fantastisk give away :D
  For å holde meg så sunn og glad som mulig, prøver jeg å være i litt aktivitet hver dag, drikke fersk juice minst en gang om dagen og få nok søvn!

 • Ina:

  Gå en tur om formen å humøret e dårlig, endrofinan sprudle så godt etterpå:):)

 • Prøver lykken med 1 lodd. Jeg drikker masse vann, trener flere ganger i uken, og røyker ikke og drikker ikka alkohol! Og så kler jeg alltid på meg et stort smil hver eneste morgen!

  Klem fra Hilde

  PS: Bli gjerne med i min giveaway også om du har lyst :)

 • Connie Berg:

  Jeg drikker utrolig mye vann, trener 3-4 ganger i uken, drikker lite alkohol og røyker/snuser ikke. Jeg pleier meg selv hver kveld/morgen for å starte dagen med et smil, og legge meg med det samme! Jeg går kanskje en tur innimellom også, for å få sommerfeelingen sakte men sikkert. :-)

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031