Babysang

God kveld alle sammen. Jeg skal faktisk straks legge meg, men ville først fortelle om babysangen som Sidikou Samuel og jeg var på i dag. Og ikke minst anbefale alle dere baby-foreldre der ute om å finne en babysang-gruppe i deres nærområdet, for dette var morsomt!
babysang-w580-h580
Bildet nederst i midten tok jeg rett etter timen, så som dere ser var det en fornøyd liten gutt som som gjorde seg klar for hjemreise :)

Baby og jeg prøvde oss på babysang for et par måneder siden også, men det var ingen sukse. Jeg tror faktisk lille S var litt for liten den gangen, og syntes det var mer stress enn gøy. I dag derimot, koste han seg hele time, og kunne sikkert holdt ut enda lenger hvis han hadde hatt muligheten.

Vi hadde en utrolig flink leder som både sang, spilte gitar og tromme. De fleste sangene var nye for meg, så jeg gleder meg til å gå flere ganger, så jeg lærer de skikkelig. Lille S elsker nemlig å bli sunget for, og jeg begynner å bli en smule lei av Å jeg vet en seter og Ride, ride ranke ;)

Uansett, hvis dere (som har baby selvsagt) har muligheten til å bli med i en slik gruppe, bli med! Bor du her i Valdres-traktene, møtes gruppen Sidikou Samuel og jeg er med i på torsdag klokken 12 eller klokken 13 (det er to grupper, siden det har vært så stort oppmøte). Vi møtes på museet på Fagernes.

Har noen av dere vært på babysang? Og har dere andre tips til morsomme aktiviteter å finne på med baby? Jeg merker at det er viktig for både Sidikou Samuel og meg selv å komme oss ut på slikt, så tips taes imot med takk.

Ønsker dere en nydelig kveld videre.

4 Responses to “Babysang”

  • Men vilken glad och förnöjd liten gutt på fotot. Så söt! Vad kul att båda ni två uppskatta det. Kan föreställa oss att det är viktigt att komma ut och ha något att göra när man är mammaledig, och också träffa andra föräldrar. Så fina foton på er! Eftersom vi inte har några barn än så vi inte rätt på att ge tips ;) Men jag vet att här i Sverige finns det många barngrupper som är organiserade genom kyrkan, och tror inte att de är särskilt “religiösa” utan mer för föräldrar att kunna ses och barnen att ha det mys ihop. Önskar dig en mysig fredag. Massa kramar från oss båda!

    • Ragnhild Nordrum:

      Ja, kirken arrangerer som regel endel aktiviteter for mor og barn :) Her i Valdres er det dessverre litt lite tilbud siden det er så få mennesker her. Men babysangen skal vi gå på fast- det var så gøy!!
      God klem til dere <3

  • sounds like so much fun! xx

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031