Give Away: handle dine favoritter hos Iherb

God kveld alle sammen, har dere hatt en fin mandag? Jeg har hatt en ordentlig effektiv start på uken; fått ordnet en hel masse, itillegg til yoga, tur ute og masse masse babykos. God følelse!

Og nå er jeg her med en kjempefin Give Away til dere.

(And as always, my Give Away is open for everyone- no matter where you live!)
giveawayiherb-w580-h580
Jeg vet jeg ikke er alene om å være a.v.h.e.n.g.i.g av Iherb. Jeg bestiller pakker hver uke, med alt fra kokosolje og råkakao, til økologisk tannsåpe og våtservitter til Sidikou Samuel. Iherb har alt! Og du får mye for lite penger.

Jeg gir en av dere heldige lesere muligheten til å bestille to pakker a la 200 kr (og maks 1814 gr per pakke)- altså 400 kr til sammen. På Iherb kan du få mye for disse pengene, og det er helt opp til deg hva du ønsker å bestille. Her er bare noen få av mine favoritter:
giveaw-w580-h580
//rå tahini//økologiske våtservietter//kokosolje//økologiske rå oliven- supergode!//rå kokosmakroner//rå kakao//rått cashewnøttsmør//rå cashewclusters med kakaonibs//

Jeg håper mange av dere fine lesere melder dere på, da er det ekstra ekstra gøy å holde Give Away for dere :) Dessuten er det superenkelt å melde seg på, og du trenger ikke hverken egen blogg eller Instagram- selv om du kan bruke det også om du ønsker.

Slik melder du deg på:

-Legg igjen en kommentar på dette innlegget. Skriv akkurat hva du vil, bare husk å fylle inn mailadressen din i adressefeltet. 1 lodd

Hvis du har blogg og/eller Instagram kan du snike til deg enda et par lodd.

-Nevn Give Awayen i et innlegg på bloggen din. Legg ved Give Away-bildet øverst i dette innlegget, og link direkte hit. 1 lodd
-Post Give Away-bildet på Instagram. Jeg kommer til å poste det der i kveld, så du kopierer det bare fra min profil (@ragnhildnordrum) og linker til bloggen min. 1 lodd.

Du kan altså få tre lodd tilsammen. Ikke glem å fortell meg hvor mange lodd du har i kommentarfeltet. Jeg holder Give Awayen åpen denne uken, og trekker vinneren på søndag (26. januar). Lykke til :)

Jeg ønsker dere alle en fantastisk uke. Kos dere alt dere kan!

45 Responses to “Give Away: handle dine favoritter hos Iherb”

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031