Happy Monday

20131007_121500-w580-h580

God mandagsformiddag. Fine babyen min og jeg kom nettopp inn fra en lang gåtur i helt nydelig høstvær (åh, høst dere!), og nå sitter jeg her med en stor bolle frukt (blåbær, druer og perfekte fiken fylt med litt tahini) og koser meg med baby liggende i fanget.

Titter egentlig bare innom for å ønske dere en fin uke. Selv har jeg ikke mange planer for de neste dagene, men jeg vet de blir fine uansett- jeg har jo selskap av verdens godeste lille sønn. Håper uken blir fylt med mye godt for alle dere<3

9 Responses to “Happy Monday”

  • Åååh så nydelig! Och tahini… mmhmmm, kan man ju inte få nog av ;) Perfekt i fikon! Vilken idé. Hade ju min tahini i bovetegröten serverat med fikon. SÅ GOTT! Snart är fikonen ur säsong så man får passa på ;) Vad mysigt med finaste pojken! Önskar er en mysig afton. Tusen kramar!

    • Ragnhild Nordrum:

      Ja, sant fiken og tahini bare er himmelsk samen!?! Fikk vann i munnen da jeg så bildet på IG istad ;)
      Bæresjalet er nok den beste investeringen jeg har gjort til baby tror jeg. Både jeg og han elsker det og går en tur eller flere med det her eneste dag. Så koselig :)
      Goood kveld videre<3 Klem

  • ps. älskar sjalen du har!!!! Så nära hamnar ens bebis <333

  • Blir babysyk av å se det sjalet!

    • Ragnhild Nordrum:

      Hihi, det skjønner jeg godt ;) Finnes ikke noe koseligere enn en varm baby mot bryset<3

  • Blir skikkelig babysyk selv her :) Du lever drømmelivet! Maten din frister veldig akkurat nå; det er lunsj om 9 min nå! *Tellerned* Ha en herlig uke du og søte deg!

    • Ragnhild Nordrum:

      Haha, drømmelivet ;) Det vet jeg ikke akkurat.. Men jeg koser meg iallefall veldig nå!
      God uke til deg også fina!

  • Jeg elsker også høsten! Det er så flott ute <3 jeg har endelig kommet igang med yogarutiner igjen. Har startet de siste dagene med yoga. Perfekt start på dagen:D har nettopp gjort yoga før jeg skal på nattevakt og drukket en god ananas, mango og blåbær smoothie. Jeg skal også kjøpe bæresjal den gangen jeg får min lille bebis. Det ser så koselig ut. Håper du får en fin kveld. Klem <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Så flink du er Hanne! Å være inni en god yogarutine er det beste!! Jeg savner veldig de lange (eller vanlige egentlig, 60-90 min) yogaøktene. Nå blir de ofte mye kortere siden ikke baby alltid sover så lenge. I dag ble det feks 20 min. Men det er bedre enn ingenting. Og de dagene jeg er flink, står jeg opp i 5 tiden på morgenen, og får trent en lengre økt før babisen våkner. Men det skjer ikke hver dag akkurat ;)
      Det hørtes ut som perfekt oppladning til nattevakt. Håper natten blir god for deg :) Klem

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930