Off to Oslo

God morgen dere. Jeg sitter her i morgenkåpen og drikker varmt vann med sitron, imens Sidikou Samuel ligger og drikker melk. Vi er straks klare for å reise til Oslo. Jeg er så spent, for det blir en lang reise for baby. Pappa skal kjøre oss til Lillehammer, og derfra skal vi ta toget til Oslo. Det fine med tog er at vi gå litt rundt og baby slipper å sitte i bilsete, så jeg tror og håper det skal gå bra. Også kommer pappa-Kader og møter oss på togstasjonen.

20130922_073751-w580-h580Jeg gleder meg så til en hel uke i Oslo med baby, kjæresten og venninner- det blir så fint. PCen blir selvsagt med på tur, så jeg skal få oppdatert dere også igjennom uken.
Har dere en koselig uke i møte? Håper det! God søndag så lenge.

7 Responses to “Off to Oslo”

  • Kos deg masse :D er sikker på at det blir utrolig koselig å dra til Oslo en tur igjen nå :D Jeg erpå vei til kurs nå igjen, og jeg gleder meg. Klem<3

    • Ragnhild Nordrum:

      Gjett om vi koser oss!?! masse masse masse!! Det er så deilig å være tilbake.
      Håper kurset var bra. Og at fasten går bra! Og at du har en god uke! :D Klem

  • Kos dere en masse! Hoppas resan går bra och att Sidkou Samuel tycker det är helt okej att resa. Pappa väntar i Oslo iaf (även om han inte förstå det än kanske;)! Hur långt bort ligger där do bor nu från Oslo? Är tanken att du ska bo där nu eller är det bara i början? :) Och vilken tur att pc följer med. Så vi inte blir av med dig ;) Mys en massa och massa kramar!

    • Ragnhild Nordrum:

      Turen gikk faktisk supert. Sidikou Samuel er så flink!! Han likte ikke så godt bilturen for da måtte han sitte fast i bilsetet, men i toget gikk det strålende og han sjarmerte alle de andre passasjerene ;)
      Valdres er ca 3 timer unna Oslo :O Så det er et stykke. Jeg blir der frem til jul, og så flytter jeg sannsynligvis til Oslo etter nyttår :)
      Klem

  • Å skjønne, skjønne dere!Gleder meg til å lese om uken deres;-)Nå må dere kose dere masse!Vakkert bilde av mor og barn:-)

  • have a great trip and enjoy your stay!!!

  • Høres koselig ut, søte deg – håper du nyter dagene :) Lille Sidikou Samuel er bare så skjønn!!

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
March 2024
M T W T F S S
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031