Babykos forran peisen

God kveld dere. Baby og jeg kom nettopp inn fra kveldstur, og nå sitter vi forran peisen og koser oss med te, deilig raw sjokoladekake, og melk selvsagt ;)  Jeg har vært så fryktelig trøtt i dag, og har brukt tiden baby har sovet, til å sove selv også. Så det var utrolig godt å komme ut nå i kveld, og både få bevegelse og frisk luft. Nå føler jeg meg uthvilt og normal igjen, og gleder meg til å kunne være mer produktiv de neste dagene.
20130919_185508-w580-h580

Som jeg skrev i går, hadde jeg planer om å lage en raw kake i dag. Og det har jeg gjort. Dere vet bloggen This Rawsome Vegan Life? Jeg elsker den bloggen, og har lyst til å lage absolutt alt hun legger ut av oppskrifter. I dag var det Chocolate Buttercream terten hennes jeg lagde- og den ble amazing! Jeg fulgte nesten oppskriften, men byttet ut dadlene i bunnen med et par spiseskjeer kokosolje (jeg synes det ofte kan bli litt kvalmende søtt hvis både bunn og fyll er veldig søtt),og droppet de to spiseskjeene med lønnesirup i fyllet. Og siden jordbærsesongen er over, pyntet jeg heller med granateplekjerner.
20130919_185715-w580-h580

Herlig!

Har dere hatt en fin dag? Jeg sitter her med en superblid baby liggende i fanget, som “prater” og smiler og spiser om hverandre. Verdens skjønneste<3 Håper dere får en fin kveld videre.

 

14 Responses to “Babykos forran peisen”

  • Kake! Jeg skulle gjerne hatt et stykke av den nå:D namnam! Kvalmende søtt ja! Skjønner godt hva du mener (men jeg elsker det slik). Skulle ønske jeg ble litt kvalm fortere nesten. Neida, men jeg liker det søtt. Nå er jeg så trøtt selv:) Håper du får en fin dag i morgen sammen med din søte lille baby ! Klem fra meg <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Hah, du er søt Marie! :D Jeg kunne ønske jeg ble kvalm av mektige sjokoladeting. Denne kaken feks serverte jeg til pappa og en kamerat, og de bare “oi, dette var krafig kost”. Og jeg bare “???”. Jeg kunne sikkert spist hele kaken! (Gjorde ikke det altså ;)). Men skjønner meg aldri på slikt.
      Takk, i dag er jeg superuthvilt så jeg har både fått trent yoga og gått med baby og kost masse masse med han, og gjort husarbeid, så det føles bra.
      Håper du har en fin dag<3

  • Woow! du er så utrolig flink!!Syntes det er veldig godt gjort å improvisere slik at det blir like godt uansett, det viser dine dyktige ferdigheter med Rawfood. En stor inspirasjon er du, og baby er som vanlig superskjønn!Du også ;-)

    • Ragnhild Nordrum:

      TAKK Stine, så utrolig koselig!! Jeg synes det er så greit med raw food, for etterhvert sitter det liksom i hendene, og da kan man improvisere så mye man bare vil.
      God helg til deg<3

  • Åååh vad gott! Idag ska vi äntligen beställa rå kakaon och sedan kommer det görast tårtar och alla möjliga Ragnhild inspirerade mästerverk :D Can´t wait! Den här låter och ser väldigt smarrig ut. Kan tänka mig den smakade gott! Tycker också det kan bli lite för sött ibland så vilken toppen idé att byta ut dadlar mot kokosolja. Måste prövas! Du har så många bra idéer. Kan förstå att du måste bli trött så det är bara bra du passar på att vila när Sidikuo Samuel sover, och förhoppningsvis har du fått samlat på dig massa ny fantastisk energi för helgen :) Massa kramar vacker! (och TACK <3333 för så fin kommentar!)

    • Ragnhild Nordrum:

      Søte dere, jeg må jo bare smile når dere legger igjen deres fantastiske kommentarer! :D TAKK<3 Jeg gleder meg på deres vegne til dere får kakaoen deres, det er jo så mye godt man kan lage.
      Og dere, jeg vil fremdeles komme på besøk til dere!! Nå har en venninne flyttet til Gøteborg, og forhåpentligvis kan jeg og baby besøke henne før jul. Så hvis dere blir hjemme en liten stund fremover, må vi hilse på!!
      I dag er energien virkelig på topp, så det var nok bare litt ekstra søvn i går som skulle til :)
      Håper dere koser dere hjemme. Spesielt på eget kjøkken ;) Klem<3

  • The food looks divine.
    The baby oh sooo adorable.
    And you! So pretty!
    I wish that I could understand the words as presented herein.
    But the pictures do just superbly. :)

  • Plomme i juice har jeg aldri prøvd!! Burde gjort det da vi hadde masse plommer i hagen :( ha en deilig helg søte <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Takk, i lige så<3
      Vi fikk to store kasser plommer av noen gjester, så da måtte jeg prøve å juice noen også. Det ble faktisk kjempegodt!

  • that pie looks so good. Every time I read your posts I always pick up a very peaceful vibe, of you and the baby being so happy and at peace together. beautiful!

  • Wow, den kaka ser helt fantastisk ut! Får helt vann i munnen :P

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
March 2024
M T W T F S S
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031