Mørke macadamia- sjokoladetrøfler

Hei hei, håper dere har hatt en fin start på uken alle sammen. Ute regner det, så jeg og baby har kledd oss godt inn og fått noen våte turer de siste dagene. Ellers er vi inne og koser oss- høst og regn gjør det jo bare ekstra koselig å være inne i varmen. Akkuart nå ligger baby på sofaen ved siden av meg og lager de fineste små sovelydene som finnes <3
PicMonkey Collagetrøfler-w580-h580
I dag har jeg laget deilige mørke macadamia- og sjokoladetrøfler. De er gode og smelter med det samme de komme i munnen. Trøflene er selvsagt av det sunne slaget; de er raw, veganske, inneholder mye sunt fett og den beste supermaten i verden; råkakao.

Til 10 trøfler trenger du:

110 g rått macadamianøttsmør (jeg bruker dette)
2 ss myk kokosolje
1 1/2 ss agavenektar
vaniljefrø
2 toppede ss råkakao

råkakao til å rulle trøflene i

PicMonkey Collagetrø2-w580-h580
Rør sammen alle ingrediensene, og sett bollen en liten stund (15-30 minutter) i fryseren. Ha kalde, våte hender, og rull kuler av sjokoladen. Rull kulene i mer kakao og sett de tilbake i fryseren frem til servering. De smelter raskt, så ta de ut rett før de skal spises.

Har dere noen hyggelige planer for uken? I morgen skal Sidikou Samuel på 6-ukers kontroll på helsestasjon, og jeg både gleder meg og er utrolig spent. Håper dere får en fin uke så lenge<3

10 Responses to “Mørke macadamia- sjokoladetrøfler”

 • Råsjokolade er så godt, og macadamia er en av yndlingsnøttene mine! Jeg holder på med en oppgave på skolen nå hvor jeg må veie alt jeg spiser, og så regne ut i et program på dataen. Programmet har ikke rå kakaao, mandelmelk, hvetegress osv så blir jo ganske unøyaktig for min del! Haha, sånn er det å ikke spise som “vanlige” nordmenn :P gleder meg til dette er ferdig og jeg kan lage råsjokolade igjen! Ha en fin tirsdagskveld <3

  • Ragnhild Nordrum:

   Haha, slik er det ja, når man ikke har et normalt kosthold :P Jeg er veldig glad mitt kosthold ikke er “normalt” jeg da, for det er jo så kjedelig :)
   Høres ut som et veldig spennende prosjekt!
   God kveld videre skjønne deg<3

 • mmmm, looks really yummy! good luck tomorrow with the check up! XXX

 • Hanne:

  Nam, jeg skjønner ikke hvor du får alle idèene til å lage så mye godt Ragnhild. Jeg fikk nesten litt julefølelse av disse sjokoladetrøflene :) Det var forresten også en utrolig søt skål :)

  • Ragnhild Nordrum:

   Tusen takk Hanne, det var snilt sagt! Sånn er det når man må ha sjokolade ofte ;)
   Håper alt er bra med deg<3

 • Ser helt fantastisk ut!!! Dette må prøves ut til både store og små hjemme;-)

 • Namnam :D Nå er det virkelig på tide at jeg skaffer meg macademianøtter. Jeg tenker alltid at det er så dyrt, men jeg kjøper jo mye annet mat som er dyrt og, så kan lkesågodt unne meg disse snart :P Lykke til på kontroll i dag, alt er sikkert tipp topp med lille Sidikou Samuel :)Håper dere begge får en fin dag!klem fra meg <3

  • Ragnhild Nordrum:

   Ja, de er ganske dyre :( Men det er ikke så ille på Iherb da! Man kan jo kjøpe den store posten (tror den er på nesten en halv kilo) og da er ikke prisen så verst. Jeg synes det er de beste nøttene som finnes :)
   Kontrollen gikk supert. Baby har strekt seg 8 cm siden han ble født :O Kan nesten ikke forstå hvor fort han vokser. Han er jo så matglad, og så mye sjokolade som jeg spiser, er det sikkert sjokolademelk han drikker også ;)
   Klem<3

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728