Mini{supermat}sjokoladekake

Hei hei, har dere hatt en fin tirsdag? Jeg tenkte bare raskt å poste oppskriften på en av mine go-to-treats før jeg og baby skal ut på kveldstur igjen. Dette ble desserten min i dag.

20130910_170658-w580-h580

Dette en ordentlig mektig og kremet liten sjokoladekake. Den er raw og selvsagt vegansk, søtet med lønnesirup (min favorittsøtning) og full av supermat- spesielt hvis du drysser på kakaonibs, gojibær, hampfrø eller annet godt. Dessuten er den rask å lage, og trenger bare en halvtimes tid i kjøleskapet før den kan nytes.

20130910_170946-w580-h580

Rør enkelt og greit alle ingrediensene sammen- kokosoljen kan være romtempertert eller smeltet. Hell røren i en liten form (jeg bruker slike muffinsformer i silikon), og sett kaken i kjøleskapet til den er stiv- ca en halv time. Klem kaken ut rett før servering og dryss over det du vil av supermat.

Og dere! I dag er baby en måned. Han var fire uker på lørdag, men i dag har en hel måned gått. Jeg sier det igjen- som tiden flyr!
PicMonkey Collage1 mnd-w580-h580

Men nå skal vi ut og gå. Håper dere har en god kveld alle sammen.

8 Responses to “Mini{supermat}sjokoladekake”

 • Tenk at han er en måned allerede :D Så fine bilder av dere! Og den sjokoladekaka kunne jeg tenk meg nå, men holder på å renser kroppen, så nå skal jeg prøve å ha en slags fasteperiode denne uken. Går mest i grønnsaker da. Men om 3 uker, da blir det kake :D Håper dere hadde en fin kveldstur. Jeg har akkrurat kommet fra yogatrening :)

  • Ragnhild Nordrum:

   Yoga<3 Så deilig!!
   Så flink du er Marie! 3 uker er lenge, men du kommer til å klare det så fint! Kan du ikke skrive litt om rensen?
   God kveld søte deg<3

 • Hanne:

  Så fine bilder, spesielt det i midten hvor lille nurket gjesper. Sukk<3 Dere er jo så fine sammen. Kaken så fantastisk ut. Det er enda mer stas med disse oppskriftene nå som jeg endelig har oppdaget denne sjokoladeverden selv ;)
  Jeg har jobbet lenge i går og i dag, men jeg har fridag på torsdag. Jeg satser på fint vær slik at jeg kan komme meg ut på langtur og nyte høstfargene :D

  • Ragnhild Nordrum:

   Takk!:D Og jeg er jo enig- synes han er verdens skjønneste!
   Så deilig med fri i dag, håper du har fått kost deg masse! Jeg og baby var ute på morgentur tidligere i dag, og jeg håper på en liten tur til i kveld hvis vi er heldige og får tid. Det er så godt å være ute og nå begynner det å bli høst i luften <3
   Ha en fin dag videre Hanne!

 • nina:

  Ser så nydelig ut :) Du er flink!

 • For en herlig liten kake, mm! :)

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031