Supersunn pizza

Ville bare titte innom og dele en kjempegod pizza jeg spiste til middag i dag.

Ikke akkurat en tradisjonel pizza, men utrolig god likevel!
Tok et par skiver fra Elins raw crackers (mine er litt myke, og passer perfekt til bunn), og la på strimler av ovnsgrillet paprika, marinerte artisjokker og oliven. Lagde også en enkel “ostesaus” av cashewnøtter, sitronsaft, havsalt og bittelitt vann.

Ble utrolig godt! Er så glad i toppingene jeg brukte :-) Marinerte artisjokker er fantastisk!

Hva er dine favoritt-toppinger?

Klem

4 Responses to “Supersunn pizza”

 • Hege:

  Nomnomnom!!

  Jeg er litt sånn jo mer topping jo bedre, hehe.. Jeg pleier også å lage ostesaus, men har næringsgjær oppi – så får jeg i meg b12 også :-)
  Ellers bruker jeg tomatsaus, paprika, AVOKADO i terninger (elsker det!!), svææære, tykke tomatskiver (er så godt med bakt tomat), mais, noen ganger veganfarse, ruccula, løk, og så kommer jeg ikke på flere i farten.. Neste gang må jeg prøve å ha facon på :-)

  • Ragnhild Nordrum:

   Åjaa, jeg liker også veldig godt tomater på pizza. Bakt tomat er så mye bedre enn rå :D
   Er tom for næringsgjør, men det også er veldig godt! Liker at det blir så cheesy med de i :-)

 • Kreativ versjon av pizza!=D Jeg elsker å bruke slik cashewnøttost på pizza. Jeg tilsetter litt næringsgjær for å få litt mer ostete smak, namnam! Artisjokker er diggbart på pizza!=D

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031