Løpetur og kos

I dag fikk jeg endelig inn en skikkelig løpeøkt. Etter jeg flyttet fra Oslo hjem til foreldrene mine i Valdres forje onsdag, har jeg bare gått lange turer ute og trent yoga og pilates på stuegulvet. Og selv om jeg liker noen løpefrie dager her og der, er 6 dager litt i meste laget!

I dag hadde jeg opplæring i resepsjonen på Valdres treningssenter. Jeg har jo jobber 3,5 år i resepsjonen på SATS, og elsker den jobben, så det hadde vært perfekt om jeg kunne jobbe med noe lignende her oppe. Jeg blir foreløpigt bare vikar der, siden de egentlig ikke har noen ledige vakter, men jeg håper det blir mer etterhvert.

Uansett, det var så utrolig deilig å få svettet skikkelig igjen. Og bena var fulle av energi etter mange dager med rolig aktivitet :-) Det ble 45 minutter med løping og godt med tøying, før resepsjonisten satte meg inn i hvordan ting fungerer hos dem.

Nå er jeg hjemme igjen og koser meg med Rebeccas raw kuler (absolutt det beste jeg har laget denne julen! Har laget mange porsjoner, hihi), appelsin og te, mens resten av familien er på besøk hos mammas slektninger. Føler det er folk rundt meg hele tiden nå som jeg ikke bor i egen leilighet lenger, så jeg trekker meg litt tilbake de gangene jeg har sjansen. Alenetid er jo så godt!

Ha en nydelig onsdag videre<3

 

5 Responses to “Løpetur og kos”

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031