Spennende post fra Silje Alice

Hei ♥ For en liten stund siden, bestemte supersøte Silje og jeg oss for å sende hverandre en aldri så liten overraskelses-pakke. Så gøy! Vi bestemte en pris, og handlet inn favoritter som vi tenkte den andre ville like. Det var så utrolig gøy å kjøpe inn ting som jeg håpet Silje ville like, og så var det så spennende å få pakken fra Silje i posten. Silje har fått med seg at jeg elsker sjokolade, og pakken jeg fikk fra henne var en sjokolade-elskers drøm ♥ Se så mye godt da!
14juni194-2Tusen takk, Silje ♥
Jeg fikk seks kjempegode sjokolade ♥ Noen har jeg smakt før, mens andre er helt nye for meg. Og alle var kjempegode. Jeg har kost meg så utrolig mye med disse de siste ukene. Min aller største favoritt var den fra Almighty Foods- helt ny for meg, og så fantastisk god!
14juni196-2Mange av dere kjenner sikkert til Silje, som står bak den inspirerende bloggen Silje Alice ♥ Silje poster så fine, koselige innlegg, som handler om alt fra hverdags-øyeblikk og mote, til veganisme og oppskrifter. En blogg og ei jente det er verdt å følge.
14juni193-2
Nå er jeg klar for helgen. I dag har jeg gått tur med ei venninne, og forberedt litt til i morgen. Da skal vi nemlig i bursdag, og jeg skal ta kake- jeg viser dere senere. Vi skal også en tur i bassenget, for det er så fint nå som jeg endelig får det til med baby-B og alt. Jeg håper helgen deres blir fin!

3 Responses to “Spennende post fra Silje Alice”

  • […] Her kan du ta en titt på hva jeg gav Ragnhild i hennes pakke!♥ […]

  • GØØØY! Herremin, jeg har virkelig storkost med de siste ukene, med masse godsaker i posten fra deg!<3 Dette gav virkelig mersmak og er noe jeg kunne tenkt meg å gjøre igjen!:D Det er helt genialt å sende hverandre godis-pakker i posten!<3

    Ønsker deg en helt fantastisk helg, skjønne du!<3

    • Ragnhild Nordrum:

      Jaaa, det var så gøy Silje <3 Jeg gjør det gjerne igjen <3 Vi har kost oss sånn med sjokolade, og bittelitt har jeg spart til siden. De er så gode og nytes over tid ;)

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930