Buddha Bowl (raw+vegan)

Raw Buddha Bowl med masse grønt og macadamia-“oste”-ball. 

4jan2-2

Dagens middag er forberedt til barna kommer hjem fra barnehagen om noen timer. Jeg har laget Buddha Bowls til meg selv, og til de små har jeg bakt pitabrød med grov og fin spelt, og skåret opp masse grønnsaker.

Til min Buddha Bowl trenger du:

-spinat, eller andre grønne blader
-agurk
-avokado
-vårløk
-panneristede gresskarkjerner
-sesamfrø
-tahini-dressing
-macadamia-“oste”-ball

Tahini-dressing:

-1 ss tahini
-1 ss sitronsaft
-havsalt
-vann til ønsket konsistens

Macadamia-“oste”-ball:
(2 stk)

-50 gram macadamianøtter, bløtlagt
-100 gram cashewnøtter, bløtlagt
-saft fra 1/4-1/2 sitron
-havsalt
-litt spisskummen
-LITT vann

Skyll de bløtlagte nøttene godt i rent vann. Blend nøttene sammen med sitronsaft, havsalt og litt spisskummen, og så lite vann som mulig. Smak til med havsalt og spisskummen. Form to baller og avkjøl de litt før du serverer de med resten av ingrediensene.

4jan4-2

Hvordan har dere det? I går hadde jeg en travel og veldig morsom dag på jobb, mens i dag har jeg bare undervist i yoga og ellers hatt fri. Jeg har hatt så god energi i dag, og fått gjort så mye husarbeid og opprydning. Jeg har hatt så lyst til å ha en skikkelig nyttårs-oppsrydning, sorte alt av barnas tegninger og kunst, få julegaver på plass, sortere i klær, og bare få system. Det gjør hverdagen så mye enklere. Jeg har fremdeles endel igjen før jeg er ferdig, men det er så godt å være i gang :)
4jan-2
Nå har jeg kost meg med en kopp matcha-te med kokosmelk (nam!) og skal få min egen yoga-trening unna. Jeg håper dere har en fin torsdag ♥

4 Responses to “Buddha Bowl (raw+vegan)”

  • Så kjekt at energi nivået er på topp! Særlig nå om vinteren, brrrr!

    Denne Buddha-bowl’en ser helt herlig ut! Og liker den lille “oste” ballen også! Jeg liker når det er en eller to sånne litt ekstra luksus ting til maten :D Denne retten har definitivt det!

    Ellers så er det ganske kjølig i dag, men jeg tok meg en lang gåtur for og få litt tilskudd :) Koselig!

    God fredag :)

  • Mmmm…takk for inspirasjonen! Du har så mange spennende oppskrifter, og denne er intet unntak! <3 Ha en finfin dag!!!

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031