Ønsker og mål for det nye året

Mine ønsker og mål for det nye året ♥

30des1-3

Yoga hver dag. Dette blir det fjerde året at yoga hver dag er et av mine mål. Og vet dere? Jeg har trent yoga hver eneste dag i tre år nå. Bortsett fra den ene dagen da lille datter ble født for snart to år siden. Jeg har gjort yoga med forstuet ankel, med kink i ryggen, og på dager jeg har vært utslitt. Og det er jeg ganske så stolt av. Varigheten på yogaen varierer selvsagt, noen dager har jeg trent i over to timer, andre dager har jeg tatt fem korte solhilsner før jeg jeg stupt til sengs etter en lang dag. Planen er yoga hver dag resten av livet, men jeg fokuserer på et og et år :) Dette nyttårsforsettet anbefaler jeg alle!

Finne gode  hverdags-rutiner som gjør at jeg kan være en god mor, gjøre en god innsats på jobb, og finne tid til meg selv. Dette halvåret har jeg hatt ganske store helseutfordringer, du kan lese innlegget jeg skrev om det HER. Jeg har ikke skrevet noen oppdatering, det kommer. Men jeg kan si at jeg er frisk igjen, og det helt uten medisiner, hurra. Dog er jeg fremdeles veldig sliten, slik er det bare å være mamma tror jeg. Nå håper jeg å komme skikkelig igang med jobb, både som daglig leder på helsekostbutikken (starter som det nå i januar, veldig spennende), og med yoga og kostveileder på treningssenteret. Med en travel timeplan blir det kjempeviktig for med å bruke tiden min fornuftig. Tiden barna ikke er i barnehagen (og de ikke sover) er det så viktig for meg å få bruke med dem, istedenfor å stresse med husarbeid og matlaging. Jeg må derfor finne en rutine hvor alle viktige gjøremål får plass, og jeg ikke sliter meg ut igjen.

Stålkontroll på økonomi. Nå som jeg forhåpentligvis snart er fult i jobb igjen, er det så viktig for meg å få ordentlig oversikt over økonomien min. Jeg har ikke et stort ønske om å leve i luksus, men jeg kommer til å fortsette å prioritere sunn mat av god kvalitet, i tillegg til at jeg gjerne vil spare penger, både til meg selv og barna.

Vise mer hverdagsmat på bloggen. Jeg skal bli flinkere til å vise dere hva jeg spiser daglig og gi dere oppskrifter. Jeg får så mange tilbakemeldinger på nettopp det, og jeg vet at mange ønsker å se hva man kan spiser når man ønsker å spise så sunt, plantebasert og så mye råkost som mulig. Ofte blir det til at jeg viser dere desserter og andre ting som er morsomt å ta bilder av. Hverdagsmaten lages jo ofte raskt, og er ikke alltid like fotogen. Men det er den vi spiser mest av. Så i det nye året kommer det mange flere grønne, deilige måltider her på bloggen.

Har dere noen ønsker og mål for det nye året? Del gjerne ♥

 

4 Responses to “Ønsker og mål for det nye året”

 • Monica Helene:

  Godt nytt år til deg og dine!
  Gleder meg til å se de nye oppskriftene dine.
  Stor klem fra Monica Helene

 • Hanne:

  Hei, nå er det lenge siden jeg har lagt igjen en kommentar her, selv om jeg fremdeles titter innom her. Jeg venter en liten baby til sommeren, og dette svangerskapet har vært mye tyngre enn første gang jeg var gravid. Heldigvis begynner jeg å føle at formen er på vei tilbake. Jeg vil bare takk deg for all glede og godhet du deler via bloggen. Godt nyttår til deg og din familie. Jeg gleder meg til oppdatering på stoffskiftet, men godt å høre at du er frisk igjen<3

  • Ragnhild Nordrum:

   Ååå Hanne <3 SÅ koselig med kommentar fra deg igjen, nå ble jeg glad.
   Godt nytt år til deg og din voksende familie <3 Tenkt at dere får enda en liten baby til sommeren! Søsken er fantastisk (og slitsomt ;) ). Lykke til med alt. Jeg håper du oppdaterer her inne av og til <3
   Klem <3

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031