Raw småkaker- J U L E T R E-S T Y L E

Hei hei ♥ I dag tenkte jeg å vise dere en enkel og søt måte å servere raw småkaker på ♥

21des2-2
Raw pepperkaker lager jeg hvert år (du finner min favoritt-oppskrift HER), og de er så fine å servere som et lite juletre som dette. Men du kan også bruke andre raw småkaker, her brukte jeg raw brownies (ingen oppskrift, bare en blanding av cashewnøtter, valnøtter, dadler og råkakao).

21des3-2

Alt du gjør er å lage små runde kaker av deigen. Avkjøl de. Så tar du frem serveringsfatet og starter å bygge et juletre av kakene. Start med å lage en litt stor sirkel med kakene på fatet og bygg det oppover og innover. Når treet er klart kan du bruke en sikt til å drysse over melis med. Jeg brukte den økologiske som du ser på bildene. Det finnes også melis laget av kokossukker, men den er mindre hvit i fargen.

21des-2

Har dere hatt en fin uke så langt? Tenk at julen allerede er her på søndag da.
Selv har jeg fått en liten rygg-skade denne uken. Jeg vet ikke helt hva som har skjedd, men ryggen min har vært så vond at jeg flere ganger har måttet krabbe istedenfor å gå :O Jeg har vært hos kiropraktor to ganger, gått rolig ute, og rullet og strekt på ryggen så mye jeg har klart. Nå tror jeg at den er på bedrings vei, og krysser fingrene for at jeg klarer å reise meg opp fra seng i morgen tidlig, istedenfor å måtte rulle meg ut av den ;)

God kveld til dere ♥

4 Responses to “Raw småkaker- J U L E T R E-S T Y L E”

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031