Barnas adventskalender, del 3

Hei ♥ Det er på høy tid at jeg deler tredje og siste del av barnas adventskalender med der, så her kommer de siste gavene de får. Første del finner du HER, og andre del HER. På juleaften får de ikke kalendergave, men julestrømpe med sunnere godteri- jeg viser dere senere.

2des-2
19des-219. Den helt nye boken Tios Trygge Dag ♥ Denne søte boken er laget av Lone Haugland og Ellen-Marie Suther Baker- to flotte damer som jeg kjenner til gjennom felles grupper på facebook. En barnebok i tilknytnings-omsorgens ånd ♥
19des5-220. og 21. Flotte instrumenter laget i tre. Barna her er veldig glad i musikk og sang og dans, så disse tror jeg de kommer til å like. De får to instrumenter en dag, og de to andre den neste.
19des3-222. Økologisk saft-is laget av juice. Barna er veldig glad i disse.
19des2-323. Stort gulv-puslespill med bilde av byggeplass. Jeg synes det er så koselig med aktiviteter og lek som “samler oss”, som vi kan gjøre sammen, samtidig som vi får tid til å prate. Puslespill e perfekt til det.

Så! Det var årets gaver. Så langt har kalenderen vært veldig populær, og det har vært så gøy å gi de gave hver dag.

Vi kom hjem fra Oslo sent i går kveld. Vi hadde en så fin helg der, med julebord på lørdagen, lekeland på søndag, og mye med tid med K. Nå er jeg klar for jul, føler at det meste er i rute, og jeg gleder meg til dagene fremover. Nå må jeg løpe til barnehagen. Vi sees senere ♥

2 Responses to “Barnas adventskalender, del 3”

 • Nina:

  Så fine kalendergaver :D

  Minsten synes det er stas å åpne aktivitetskalenderen sin, med koselige ting som lesestund, lekeland, pepperkakebaking, julemiddag hos bestemor m.m :)

  GOD JUL

 • Monica Helene:

  Så flotte kalendergaver de får!
  Likte instrumentene spesielt godt.
  Klem fra Monica Helene

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031