Hjemmelaget julegave: Jingle toes

Hei dere ♥ Om et par timer sitter vi på bussen som kjører oss til Oslo. Der skal vi være i helgen, og jeg gleder meg sånn. I morgen er det julemiddag med en gjeng gode venninner, og jeg kan nesten ikke vente. Det er så alt for lenge siden jeg har sett de, så det blir kjempekoselig! Alle skal ta med seg to retter hver til et lite tapas-bord, og jeg skal ta med en julete grønnkål-salat med masse godt, og så skal jeg bake et focaccia-brød. Barna skal jo være med, og focaccia er noe av de beste de vet, så da tenkte jeg det er trygt å ta med :)

15des3-2

Før vi reiser tenkte jeg bare å tipse dere med barn om hvordan dere kan lage en veldig søt julegave til mennesker som er nære barna deres.

Baby foot art. Søk opp det på google, og bli i n s p i r e r t! Så utrolig mye fint. Vi laget jule-inspirerte bilder med “jingle toes”, og jeg synes de ble så søte. Alt du trenger er lerret (jeg kjøpte våre på Clas Ohlson), maling (vi bruker gift-fri maling fra Naturkilden), en god pen/tusj, og kanskje noe ekstra som glitter eller små bjeller. Jeg kjøpte små bjeller som jeg limte på sløyfene. Og så trenger du små søte barneføtter som lager trykket.

15des2-215des-2

Vi skal gi bort slike til besteforeldre, tante og onkler, og faddere. Disse to på bildene er til barna selv, som et minne fra denne julen ♥

Nå må jeg løpe, jeg har tusen ting å ordne før vi reiser. God helg ♥

2 Responses to “Hjemmelaget julegave: Jingle toes”

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031