Årets første julepost

Hei dere ♥

I dag har jeg startet med mitt årlige store julekort-skriving-prosjekt. I år skal nesten 50 kort skrives, så det er virkelig på tide at jeg starter. 50 kort er mye, men det er også noe av det koseligste som finnes, det å skrive brev og kort, og å selv få det i postkassen. I dag har jeg skrevet de første kortene, pakket inn et par gaver, og sendt av gårde til kjære mennesker rundt i landet ♥

7des4-27des-2

Det har vært en travel uke for meg. På starten av hver uke, tenker jeg at dette, det skal bli en roligere uke. Men så blir det liksom aldri det. Jeg føler jeg alltid ligger et par skritt bak alt som bør gjøres. Men i morgen har jeg helt, helt fri, i dag har jeg nemlig tatt helge-vasken en dag på forskudd. Så i morgen blir det bare yoga, tur, og hvile i mens barna er i barnehagen.

I morgen tenkte jeg også å dele en raw konfekt-oppskrift med dere, så vi sees igjen da. God kveld så lenge ♥

2 Responses to “Årets første julepost”

  • Snail mail er fantastisk koselig!<3 Julekort er nok spesielt koselig og en veldig flott tradisjon! Haha, du har jammen mange kort å skrive, men kan tenke meg det er mange som blir glad for å få en hyggelig hilsen i posten!:D Ønsker deg en fortsatt god adventstid!<3

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728