Første helg i advent

HEI ♥ Det ble en ufrivillig lang pause fra bloggen for min del. Domenet hadde utløpt, og jeg hadde glemt at det er på denne tiden vært år jeg må fornye det. Men nå er jeg tilbake.

2des3-2

Har dere hatt en fin start på advent? Jeg håper det. For min del må jeg bare si at denne adventen har vært så utrolig fin så langt. Her spilles det julemusikk dagen lang, barna er i unormalt godt humør (altså, de er vanligvis i godt humør, men har liksom økt humøret enda et par hakk), adventskalenderen deres er skikkelig populær, og på ettermiddagene lager vi oss “kino” i sengen med jule-barneTV og dessert. Så koselig!

I går var det julegateåpning og julelys-tenning her vi bor, så jeg tok med barna på det. Vi gikk i fakkeltog, møtte nissen og hesten hans, og så at lysene på treet ble tent ♥

Jeg lurer på en ting. Hva ønsker dere å se her på bloggen frem mot jul? De siste årene har jeg postet “de syv sorten”- healthy style. Vil dere ha det i år også? Eller mer middag/måltid-mat? Jeg spiser som dere vet bare planter, og spiser mest rå mat, så julematen min er nok noe annerledes en mange andres. Kanskje det kan være til inspirasjon for andre med lignende kosthold.

Så lenge, god søndag videre ♥ I morgen skal dere få en ny suppe-oppskrift av meg, som falt i god smak både hos meg og barna.

2 Responses to “Første helg i advent”

  • For en koselig start på desember og advent dere har hatt!<3 Jeg synes det er kjempespennende å hvordan du spiser i desember og julen, siden vi begge er veganere og liker å spise sunt, er det supert med masse inspirasjon!<3

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728