Denne uken fyller jeg 30 + bilder fra helgen

Hei hei dere. Jeg ville bare ønske dere en fin uke. Denne uken er ganske full for min del. I tillegg til noen arbeidsvakter, skal jeg holde kurs i Raw Sjokolade på fredag kveld og har mye å forberede til det. I morgen har vi en play date avtalt med en liten kamerat til sønn fra barnehagen, til helgen kommer min bestemor på besøk til Valdres, og på søndag har jeg bursdag. Jeg blir 30 år, som jeg både synes er litt skummelt og egentlig ganske fint. Selv om jeg nesten blir redd når jeg tenker på hvor “gammel” jeg har blitt, er jeg likevel veldig glad for det. Livet blir faktisk bedre med årene, og jeg har det så mye bedre nå enn jeg hadde det da jeg var 20 for eksempel.

Uansett, vi hadde en veldig koselig helg med besøk fra Vestfold. Det er ikke til å dytte under en stol at det kan bli ganske intenst med tre små barn i huset, og iskaldt vær som hindret oss i å være mye ute. Likevel var det utrolig koselig å se de igjen, og jeg er så takknemlig for at de tok seg turen ♥ Her kommer noen bilder ♥

selma14-2selma10-2selma13-2selma8-3selma5-2selma2-2

God tirsdag til dere.

6 Responses to “Denne uken fyller jeg 30 + bilder fra helgen”

 • Høres ut som du har en spennende og innholdsrik uke i vente!<3 Utrolig gøy at du holder kurs i raw sjokolade og enda gøyere at du har BURSDAG!!:D Hvis det ikke kommer et blogginnlegg på søndag, så sier jeg det i hvert fall nå – GRATULERER så mye med 30-årsdagen på forskudd!!<3<3<3

 • Nina:

  Lykke til med raw sjokoladekurs, og håper du får en fin bursdagfeiring. Det er ikke så verst å fylle 30 ;) Egentlig ganske så fint, som du sier – MYE bedre enn 20-årene! :)

  • Ragnhild Nordrum:

   Jeg har god tro på 30-årene ;) Synes de 10 siste årene har vært veldig lærerike og utviklende, og gleder meg egentlig bare til fremtiden :)

 • Monica Helene:

  Gratulerer så mye med dagen Ragnhild!
  Håper du får en fantastisk dag, og koser deg masse:)
  Stor bursdagsklem fra Monica Helene

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031