Adventskalender

Hei dere! Endelig har jeg fått åpnet siden min igjen! I en lang periode har jeg hatt problemer med siden, men nå skal alt være i orden igjen.
Jeg håper dere har det bra! Vi har nettopp hatt høstferie, og nå er det tilbake til hverdagen igjen.
Høsten er skikkelig i gang, og i dag tenkte jeg å vise dere hva jeg har kjøpt til barnas adventskalender, til nå. Jeg har delt adventskalenderen med dere tidligere også, og jeg må bare understreke at barn ikke få gavekalender. Selvsagt! Jeg velger å lage det til mine barna fordi, for det første, jeg elsker det og synes det er så koselig. Alle familier prioriterer forskjellig. Mine barn får veldig sjeldent noe på butikken, bare fordi de ønsker seg det der og da. Jeg er alene med de, og det sier seg nesten selv at jeg ikke kan kjøpe småting og store ting akkurat når jeg eller vi ønsker oss det. Så når advent kommer, synes jeg det er så koselig at de kan få en liten gave hver dag. Ofte er det ting de har ønsket seg lenge, eller ting de trenger, eller noe jeg tenker de kan kose seg med i advent.
Jeg pleier å kjøpe gaver gjennom året. For det er mye lettere å kunne kjøpe en gave eller to i måneden, enn å skulle finne på, og ha råd til, 24 gaver i november. I tillegg har jeg mulighet til å kjøpe når noe er på salg, eller kjøpe noe billigere for eksempel i Sverige. I år har jeg også bestilt noen ting på Temu, som er kjempebillig!

Jeg kommer til å lage et eget innlegg når alle gavene er i boks. Det kommer til å bli sokker (Normal har alltid morsomme sokker til rundt 20 kroner), julepynt, spiselige gaver, og andre småting :)
Jeg håper dette innlegget kan være til inspirasjon til de av dere som vil lage gavekalender til noen dere er glade i ❤️ Husk å starte nå, advent er rett rundt hjørnet ❤️

Comments are closed.

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930