Hello Monday

God ny uke, kjære dere.
16okt16okt2
Har dere noen fine planer for uken? Jeg skal jobbe litt, undervise en time yoga, på onsdag skal barna ha fri og vi får bolle-baking-besøk, og tiden jeg har fri kommer til å gå til yoga, lange gåturer ute, og lange formiddagshviler. Slik må bare livet være akkurat nå.

Ønsker dere alle en fin uke ♥

3 Responses to “Hello Monday”

 • Vi skal flytte neste fredag, så denne uken og neste uke kommer til å gå med til ting som må ordnes i forhold til det, i tillegg til blogging, trening, venner, etc. Dessuten er det Noahs Fakkeltog mot Pels på lørdag som jeg får med meg siste del av etter jobb!<3

  Ønsker deg en strålende flott uke!<3

  • Ragnhild Nordrum:

   Noahs fakkeltog, kunne ønske jeg fikk blitt med i år <3 SÅ fint det er!! Selv om jeg snart håper de ikke trengs mer...
   Lykke til med flyttingen <3

   • Ja, det hadde selvfølgelig vært flott hvis vi ikke hadde behøvd å gå i Noahs Fakkeltog mot pels mer, men det er nok, dessverre, stor sannsynlighet for at du får være med å gå igjen til neste år!<3

    Tusen takk, Ragnhild!<3

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728