Enkel good-for-you sjokolademousse + give away-vinner

God kveld, alle sammen ♥ Jeg håper helgen din har vært fin, og at du er klar for en ny god uke. I morgen er det barnehage-start, og jeg har både vondt og sommerfugler i magen. Jeg tror det blir bra. Eller, det blir bra! Nå er det slik at dette må bli vår nye hverdag, og da kommer vi til å gjøre det beste ut av det. Og, som jeg skrev i sist innlegg, trenger jeg litt mer tid alene enn hva jeg har gjort tidligere i mitt liv som mamma. Jeg kommer til å ha mye fokus på å ta vare på meg selv og mine behov fremover. En viktig erfaring jeg har gjort er at jeg må ta godt vare på meg selv for å kunne ta godt vare på andre. Mer om det senere :)
20august2-2

I kveld vil jeg bare dele oppskriften på en veldig god, og veldig enkel, sjokolademousse som jeg laget til meg selv og barna. Jeg trodde ikke barna kom til å like denne så godt for den er ganske mørk og intens, men de e l s k e t den, og spiste opp nesten alt jeg hadde laget :O Vi toppet den med jordbær fra hagen og ville bringebær. Helt nydelig.

Oppskriften gir 2 mektige porsjoner.

-100 gram kokoskrem (den tykke delen på toppen av boksen
-70 gram mørk sjokolade (jeg brukte økologisk 85%)
-1 ss lønnesirup
-1/2 ts vaniljefrø

Over vannbad, smelt alle ingrediensene sammen. Fordel i to glass, og sett det  i kjøleskapet i noen timer. Server med ferske bær.

20august-2

Til slutt vil jeg også dele vinneren av give awayen min. Det ble NINA ♥ Gratulerer, jeg sender deg mail litt senere. Tusen takk til dere andre som deltok også.

God kveld videre ♥

6 Responses to “Enkel good-for-you sjokolademousse + give away-vinner”

  • Nina:

    Åh, så hyggelig. Tusen takk. Gjett om jeg gleder meg til sjokolade <3

    Masse lykke til i morgen, det blir fint. Du er så bevisst å gjøre det beste for deg og familien så det blir nok så fint :)
    Størstemann begynner på skolen hos pappan sin i morgen, det er vemodig og trist men alikevel fint å se hvor selvstendig og tøff tenåring han er, han tar utfordringen på strak arm med nytt fotballlag, ny skole og ny hverdag. Også er han jo hos pappan sin som han har god tilknytning til, og god familie der oppe – men for meg føles det tomt, men vi gjør det beste ut av det og jeg gleder meg til han kommer hit i helger og ferier, og kanskje han flytter tilbake en dag :D

    Ha en fin uke og lykke til

    • Ragnhild Nordrum:

      Åh, det kan jeg skjønne at må være trist og rart. Bor faren hans langt unna? Sender deg en stor klem<3
      Tilvenning i bhg går bra for barna, de koser seg. Men du kjenner jo til mine tanker rundt det hele ;) Det handler liksom ikke bare om at de koser seg.. Men uansett, vi skal gjøre det beste vi kan med situasjonen :)

  • Monica Helene:

    lykke til med barnehagestarten. Det blir nok fint for både ungene og deg, skal du se :)
    Viktig å ta vare på seg selv, da har du mer overskudd til ungene også. Vinn vinn for dere alle!
    Stooor klem fra Monica Helene

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen takk for så fin, koselig kommentar Monica Helene. Blir alltid så glad når jeg ser du har lagt igjen noen ord <3 Klem

  • Lykke til med barnehagestarten i dag!<3 Jeg synes det høres veldig fint ut med mer fokus på deg selv og egenpleie, det trenger du nok etter flere år med små barn og mye fokus på de. Det er slik det skal være, men det blir sikkert veldig deilig med litt tid til seg selv også!<3

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930