Easy mornings

God ny uke, og god siste uke i Sandefjord til oss. Herlighet, tiden gå så alt for raskt, og nå er det bare dager igjen før vi flytter til Valdres. Jeg har det så travelt med pakking og vasking, barne-passing, og avtaler, at jeg ikke rekker å føle så mye på det. Jeg synes det er veldig vondt å flytte fra dette stede hvor vi har det så fint. Samtidig gleder jeg meg til noen år i Valdres. Det blir spennende å komme ut i jobb igjen, jeg gleder meg veldig til å være på treningssenteret og helsekosten. Og barna (og jeg) gleder seg til å være i nærheten til besteforeldrene.

20juni-2

Hvordan går det med dere? Jeg og barna hadde så fine dager på sommerleir i helgen. Jeg tok så mange fine bilder, spesielt på lørdagen da vi var mange timer på stranden. Men så skjedde det noe med mobilen min, og nesten alle bildene ble slettet. Jeg ble så lei meg. Et par bilder har jeg igjen, og jeg har lagt ut noen på instargram (ragnhildnordrum), hvis dere vil se :) Helgen var uansett et kjempefint minne, både for meg og barna.

Mellom all pakking og vasking prøver jeg å gjøre mest mulig hyggelig og avslappende. I går var vi i “åpen barnehage”, og i dag venter jeg besøk på formiddagen, og etter det skal vi ut på tur med et par andre mammaer og barn.

Jeg gjør alt jeg kan for å skape gode, fine rutiner i hverdagen min. Ting som jeg klarer å gjennomføre med to små på meg hele tiden, og som gir meg energi og ro. Morgentimene har vært i fokus den siste tiden. Sønn våkner alltid mellom 4 (!) og 6 på morgenen, så for å holde motet oppe, må morgene være gode. Jeg prøver å strekke godt ut (ofte bare i 5-10 minutter), gjerne på verandaen når det er fint vær. På kvelden skjærer jeg opp frukt og grønnsaker, og på morgenen får sønn og datter stå og putte bitene i juice-maskinen. Alle elsker fersk juice, og jeg er så glad for at de er glad i den starten på dagen også. Favoritten for tiden er agurk, ananas, epler, sitron og romanosalat. Etter juicen får barna enten bokhvetebrød, eller jeg koker grøt av havre, quinoa eller bokhvete til de. Og så er dagen i gang :)

God dag til dere, håper den blir fylt med mye fint ♥

2 Responses to “Easy mornings”

  • Nina:

    Masse lykke til med flytting :) Vi holder på å pusse opp fortsatt, det går smått – vi har satt det bort da så jeg har heldigvis fokus på minstemann mest av alt, men det okkuperer jo litt tid og tanker så da tar vi litt og litt. Ellers koser vi oss masse ute og inne :D

    • Ragnhild Nordrum:

      Jeg synes du er så flink. Og lillegutt er så heldig som har en så fokusert mamma som deg!!

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031