Travel helg + Give Away-vinner

Hei dere ♥ Jeg ville bare gi et lite pip fra meg, siden det har vært så stille fra meg de siste dagene. Alt er bare bra her altså, men det har vært en veldig travel helg. Jeg har stått på alt jeg har kunnet for å få klare alle sjokolade-bestillingene som sendes ut i morgen til alle dere som har bestilt. Det har vært mye jobb, men så koselig, og jeg håper sånn at alle blir fornøyde!

20161218_232934-2

Ellers har jeg og barne hatt en veldig koselig helg. I går var vi på før-premieren til Hakkebakkeskogen på kino. Og den var bra! Virkelig, utrolig fin og morsom, både for meg og de små. I dag har et par venninner vært innom for å hente sjokolade som de hadde bestilt, og ellers har jeg prøvd å pakke klart til juleferien som starter snart.

Har dere hatt en god helg?

20161218_233222-2

Før jeg avslutter (og fortsetter på julekort-skrivingen som jeg ikke ser enden på x_X ), må jeg også fortelle hvem som vant sist Give Away. Det ble heldige INGER som ble trukket, gratulerer. Jeg sender deg en mail etterpå.

Jeg ønsker dere alle en fin start på den nye uken ♥

4 Responses to “Travel helg + Give Away-vinner”

  • Nina:

    Heldige de som har bestilt sjokolade av deg til jul :)
    KOselig med kino også. Nå er det snart jul. Vi feiret storebror sin bursdag i går med masse familie på besøk :D

  • Inger:

    Tusen takk Ragnhild <3 Jeg gleder meg sånn til å smake.

    Jeg har også vurdert å se Hakkebakskogen men har ikke råd så det for vente til den kommer på dvd. Jeg har alltid elsket den boken. Den er så koselig. Jeg så den på nasjonalteatret for noen år siden. Vi var ikke mange voksne som kom uten barn men vi koste oss like mye:)

    Fint du hadde en fin helg, og det var positivt å lage all sjokoladen. De er heldige som får ferdige sunn sjokolade til jul og det er alltid noe ekstra med ting som er hjemmelaget. Vi har alltid hjemmelagde spiselige julegaver/byttemat på bordet første juledag. Det er ekstra fint.

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen takk for så koselig kommentar Inger <3 Håper sjokoladene falt i smak og gjorde julen din ekstra koselig :) Klem

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031