Vårlig grønn suppe

Nydelig, kremet, næringsrik, mettende, vårgrønn suppe ♥

20160429_223324

Nok til minst 4 personer:

-1 bunt asparges
-1 fennikel
-1 gul løk
-2-3 stilker selleri
-1/2-1 purre
-1 squash
-saft fra en halv sitron
-1 boks kokosmelk
-urtesalt
-vann

Vask og rens alle grønnsakene, og skjær de i store biter. Legg fennikel, løk, purre, selleri, og squash i en stor kjele, og hell over nok vann til å knapt dekke grønnsakene. Kok opp, legg på lokk, og la det småkoke i ca 25 minutter. Legg over asparges, og ev mer vann, og kok videre i 10 minutter. Hell over kokosmelken og sitronsaften, og blend til en helt glatt suppe. Smak til med urtesalt, og server.

20160430_000512

Suppen jeg nettopp delte, serverte jeg til lunsj i dag (den er absolutt nydelig, og jeg må bare anbefale deg å lage den ♥). Mamma er jo her denne helgen, og i dag kom også tanten min og lillebror på besøk. Tanten min hadde med fantastiske gaver til barna og meg, vi spiste lunsj, pratet og koste oss i flere timer. Det har virkelig vært en super dag.

20160430_005049

Nå er jeg utslitt, og sengen venten. Jeg håper dere har hatt en fin lørdag, dere også. Nyt helgen videre ♥

10 Responses to “Vårlig grønn suppe”

  • Mmmmm….Slike middager burde vært fast innslag minst en gang per uke – så kjapt og greit når alt kan has i samme kjele og bare koke seg klart! Denne så supergod ut:-)

    • Ragnhild Nordrum:

      Helt enig! Her står supper på menyen mange ganger i uken, og jeg elsker det!! :)

  • Hanne:

    Nå har jeg kost meg med de siste innleggene dine, mens lille gullet sover på fanget mitt<3 jeg har hatt venninnebesøk og har derfor ikke vært like mye på nettet. Søtpotetsuppe, kikertgryte og grønnsmoothie ble godt mottatt :D suppeoppsktiften over så veldig god ut. Jeg elsker slike supper. Vi har alltid kokosmelk hjemme, slik at jeg alltid kan lage en rask suppemiddag (/-lunsj). Håper du får en fin søndag. Klem <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Så koselig kommentar Hanne <3 Og ble så glad for snap fra deg tidligere i dag. Så gøy å få følge litt med i livet ditt!
      Så mye godt du laget til venninnen din- så heldig!!
      Klem <3

      • Hanne:

        I lige måde <3 jeg som gledet meg til å snappe fra yogaen min i går (yoga for mor og barn), men så kom jeg meg ikke på timen grunnet problemer med bilen, utrolig kjedelig :-/ heldigvis går kurset frem til juni, så det er flere uker igjen :D

        • Ragnhild Nordrum:

          Uff så kjedelig! Ekstra kjipt når man gleder seg til noe :( Bra det holder på en stund til så du får flere sjanser! Gleder meg til å få snap derfra :)

  • Deilig suppeoppskrift, den vet jeg at jeg liker. Takk for oppskrift, den skal jeg lage i løpet av uka :)

  • Så spennende smaker! Fennikel er en grønnsak jeg må bruke i mye mer matlaging føler jeg! :D Beklager at jeg har vært så stille for tiden, mye som skjer! Hper du har hatt en gooooood helg, og har en fin uke i vente :) x

    • Ragnhild Nordrum:

      Fennikel er jo SÅ godt! Men jeg er ikke flink nok til å bruke den jeg heller, skulle brukt den mye mer. I denne suppen er den knallgod!
      God uke til deg Julie <3

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930