Give Away: vinn Cocobella

Heisann! Hvordan går det med dere? Jeg endte opp med å ta med barna på en litt spontan Oslo-tur denne uken. Vi har kost oss sånn, og hatt mye å gjøre, så det har blitt stille her inne på bloggen. Husk at dere kan følge meg på instagram, @ragnhildnordrum, der oppdaterer jeg uansett hvor jeg befinner meg :) Jeg har fått møtt flere venninner, vært med K, og bare nytt vårsolen i hovedstaden.

20160421_181648

Jeg kom over en nyhet hos Helios i Oslo, og den vil jeg gjerne få dele med dere også ♥ Som dere vet er jeg en smule glad i sjokolade. Det er rett og slett det jeg liker best i verden. Den må være av det sunne slaget, laget med økologiske ingredienser, gjerne raw, og selvsagt alltid vegansk. Jeg har ikke spist “vanlig” sjokolade på årevis, og savner det aldri- jeg kan jo spise gooood sjokolade hver dag, med god samvittighet istedenfor.

20160421_182238

Dette glasset er fylt med noe som kalles Cocobella. Det er et “smør” laget av kun tre økologiske ingredienser: kokosnøtt, kokossirup og kakao. Jeg måtte kjøpe et glass da jeg fant det, og kjøpte enda et par etter jeg hadde smakt på det :O Og et av glassene vil jeg dele med en av dere.

20160421_182015

Jeg liker Cocobella best på en skje, oppå ferske fiken, eller trillet til kuller og rullet i revet kokos ♥

Som alltid er det enkelt å bli med på Give Away hos meg, og du trenger ikke ha egen blogg, instagram etc for å bli med. Alt du gjør er:

-Skriv en kommentar under dette innlegget. Skrev akkurat hva du vil, del gjerne tanker om hva jeg kan gjøre for  å gjøre bloggen bedre, hva dere vil se mer av feks. 2 lodd.

Hvis du vil ha enda ett eller to lodd kan du:

-Skrive om Give Awayen på bloggen din. Del bildet og link til dette innlegget. 1 lodd.
-Del Give Away-bildet på instagram. Jeg poster det senere på min konto @ragnhildnordrum. 1 lodd.

Jeg trekker vinneren om en uke, onsdag 27 april. Lykke til ♥

20160421_195230

Vi sees snart igjen, god torsdag til dere alle.

11 Responses to “Give Away: vinn Cocobella”

  • Jaaa! :) Høres godt ut.., det enkle er ofte det beste :D Elsker å finne nye produkter, særlig alt som smaker sjokolade… ^^

  • kjerstin:

    Denne hadde vært uper til min datter som elsker sjokolade , men trenger ett sunnere alternativ :) ;)

  • Nam, sjokolade er så utrolig digg :) Jeg elsker også kakaosmaken og opptatt av at den er sunnere så spiser aldri vanlig sjokolade i butikken, men har hendt i perioder jeg spiser 80 prosent, eller noen ferdige sukkerfrie fra helsekostene :)

  • Monica Helene:

    Wow, Cocobella ser veldig godt ut !
    Flott at den har så få, men gode ingredienser.

  • Aina beathe:

    Åå det hadde vært helt fantastisk! :) synes du gjør en super jobb-det er gøy p følge deg på insta fordi du deler ærlig og det liker jeg:)

  • Marie:

    Den hørtes skikkelig god ut <3 Vet jeg hadde likt det!! Jeg liker bloggen din som den er jeg :) Ha en fin helg, koselig med oslotur, jeg drar en tur hjem neste helg ;) Kanskje det blir en oslotur på meg da.

  • Så deilig det ser ut, vil gjerne være med i giveawayen :)

    Hvordan gjøre bloggen enda bedre? Hmmm… jeg er utrolig glad i raw kaker med bær og sjokolade, så om det er mulig å poste enda flere slike oppskrifter blir ihvertfall JEG fornøyd :-)

  • Den har jeg ikke sett enda jeg er på Helios hele tiden…Fikk endelig kjøpt meg artisana cashewsmøret du bruker, det var helt nydelig og jeg har drukket Chai latte nesten hele uka :) :)

  • Maya:

    Det hørtes godt ut, jeg blir gjerne med :)

  • Caroline:

    Ragnhild

  • Elisabet:

    Ser nydelig ut! Jeg er gjerne med! :-)

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930