Møt Mariama Sofia

Etter en lang, slitsom, og nesten litt dramatisk dag, vil jeg bare si god kveld til dere, og få dele navnet til vår lille hjerteknuser med dere. Møt lille Mariama Sofia ♥

12791044_10153836908742110_2485814366312070887_n

Det er ikke det enkleste å finne to navn som klinger godt sammen når vi ønsker ett afrikansk og ett norsk navn (slik som med Sidikou Samuel også). Men jo mer jeg sier og tenker “Mariama Sofia”, jo finere blir det. Selv kommer jeg nok til å bruke Sofia mest, tror jeg, men jeg synes Mariama også er et nydelig navn og kommer nok til å bytte litt på hva jeg sier.

Det er ikke lett å holde barna borte fra bloggen, når barna mine har vært min største interesse, kjærlighet og “jobb” de siste årene. Likevel har jeg tenkt at jeg vil holde bilder av de lenger borte fra bloggen enn hva jeg har klart til nå. Det finnes så mange ondskapsfulle og gale mennesker der ute. Det vrenger seg inni meg når jeg tenker på hvordan verden er og hvor mange mennesker det finnes der ute som ikke bare ønsker barn godt. Jeg kommer ikke til å klare å aldri legge ut bilder av de, de er jo selve livet mitt, men jeg skal prøve å gjøre det minimalt, og bruke filter og logo som “ødelegger” bildene når jeg faktisk gjør det.

I dag startet så fint med yoga og husvask og kos her hjemme, før vi dro på kafe med ei venninne. Overraskende og sjokkerende fikk jeg en telefon fra sykehuset, fordi blodprøvene til vesle ikke var slik de burde, og vi måtte komme oss inn til sykehuset så raskt vi over hodet kunne. Med hjertet høyt i halsen kom vi oss dit, tok både nye blodprøver og ultralyd, og fikk reise hjem flere timer senere. Og dere! Alt står bare bra til med henne. Det var “falsk alarm”, og min lille jente er helt perfekt, fra innsiden og ut. Jeg er så lettet og takknemlig, og har grått og grått (av glede!) i hele kveld. Så redd som jeg var.

Jeg jobber forresten med nytt design til bloggen. Føler at det er på høy til med ny header her inne og håper alt er på plass om ikke så lenge. Jeg håper dere har hatt en fin uke så langt. Vi sees igjen i morgen ♥

20 Responses to “Møt Mariama Sofia”

  • Uff, for en ekkel beskjed å få fra sykehuset, godt det ikke var noe. Stor klem. Herlig navn hun har fått :D

    • Ragnhild Nordrum:

      Ja, er så lettet!! Så ekkelt å sitte og vente på resultatene i går, og jeg er så glad vi ikke trenger å tenke mer på det nå!

  • Marie:

    Jeg skjønner du ble redd, men så bra at alt er bra! Hun er jo tross alt helt perfekt <3 Jeg synes navnet er SÅ fint! Jeg synes det er så fint med et litt spesielt navn, men Mariama kan jo lett brukes i Norge, og det er ikke rart, så det var et bra valg :D Skjønner deg godt når det gjelder de bildene, jeg elsker å se bilder av de, men vet ikke hvor mange folk som utnytter det.. Mannen min er superskeptisk til at jeg skal legge ut, selvom jeg egentlig vil legge ut av N på instagram :P hihi… Ha en fin dag, vi skal på siste babysang i dag, trist!

    • Ragnhild Nordrum:

      Skjønner godt at mannen din er skeptisk! Jeg har så lett for å være naiv, og tenke at ingen vil utnytte bilder. Men usj.. så får man påminnelse på hvor fæle folk kan være, og da tenker man seg om igjen.
      Gleder meg til vi en gang får treffe N! Han er jo så skjønn!!! <3 Klem

  • Så nydelig navn :)

  • Så fint namn till den lilla <3 Och å så skönt att allt gick bra på sjukhuset!

    Ska bli jättekul att se ny design på bloggen din också! Jag funderar hela tiden på hur jag ska få min att bli riktigt bra.

    Med tillönskningar om en härlig kväll till både mamma och barn. :)

    Kram!

    • Ragnhild Nordrum:

      Så koselig at du synes det Cajsa <3
      Og tusen takk for så koselig kommentar. God klem til deg

  • Er så glad for at det gikk bra til slutt, aldri en god følelse når du tror de du elsker er i fare… Fjoh! Mariama Sofia, for et flott navn :D Håper dagen i går og i dag har vært mindre stressende Ragnhild *klem* xx

  • hanne:

    For et nydelig navn <3 skummelt med slike beskjeder, men det er godt å høre at alt står bra til. Jakob måtte en tur innom nyfødt intensiven da han kom, så jeg kjenner godt igjen redselen. (Heldigvis var alt fint med han og.)

    • Ragnhild Nordrum:

      Så koselig at du liker navnet! Jakob er også kjempefint!!
      Så bra at alt bare var fint med han <3 Det er SÅ ekkelt når noe ser "unormalt" ut hos de små. De er jo det mest dyrebare som finnes, og det verste er hvis noe skulle være alvorlig.

      • hanne:

        Tusen takk :) det er så sant ja. Den beste følelsen i verden da de små blir friskmeldt <3

  • Lille My:

    Gratulerer så mye med vakker pike. Og nydelig navn!
    Men bor ikke pappa hos dere? Ser ut som du er stort sett alene. Og fødte du alene også?

    Nyt tiden nå (ser ut som du gjør også). Den er jo helt magisk!

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen takk :)
      Nei vi bor ikke sammen, har aldri gjort det :) Han bor og jobber i Oslo, mens vi bor i Sandefjord :)
      Tiden er virkelig magisk ja!!!
      Klem til deg

      • Ragnhild Nordrum:

        Og glemte å svare på om jeg fødte alene. Ja, det gjorde jeg. Det skjedde jo på natten/tidlig på morgenen, og K kom seg ikke til tønsberg før hun var ute :)

  • Nydelig navn til nydelig liten jente <3

  • Elisabet:

    Aah, skjønn jente med nydelig navn! <3 Godt det var falsk alarm på sjukehuset!! **klem**

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031