Vegansk julefestival

Et bittelite bildedryss fra dagen i dag ♥

En stor takk til alle som innom standen min, hilste på, kjøpte sjokolade og hefter, og var så søte og hyggelige. Og ikke minst en stor takk til veganmannen, Thomas, som klarte å skape tidenes fineste førjulsfestival ♥

PicMonkey Collage

Jeg fikk ikke stått så lenge på standen, akkurat som forventet. S sov i knapt 45 minutter i vognen. Typisk, han som gjerne sover i to timer på dagen. Men på den lille tiden jeg fikk, fikk jeg møtt mange koselige gjester (både folk kjenner fra før, nye ansikter, og blogg-lesere), solgt sjokolade og hefter. Det var utrolig mange besøkende, og lang, lang, lang kø utenfor festivalen. Jeg hørte til og med rykter om at de måtte stenge dørene for nye besøkende på visse tidspunkt.

Selv fikk jeg ikke gått veldig mye rundt å sett på alle standene, men litt tid fikk jeg jo. Jeg smakte på en deilig raw sjokoladekake fra Made With Love- nydelig. Det er så gøy å smake andres mat. På vei hjem, gikk vi innom Røtter og jeg kjøpte en utrolig forfriskende ferskpresset juice med både sitrusfrukter, ingefær, og julekrydder. Og nå er jeg hjemme igjen, og jeg er dødssliten. Lang dag.

Var noen av dere på festivalen? Var den ikke fantastisk?

God lørdagskveld til dere alle.

16 Responses to “Vegansk julefestival”

  • Høres ut som du fikk kost deg den tiden du var der, herlig da :D Er misunnelig på alle som fikk gå, og den raw sjokoladekaken hørtes deilig ut!

    Håper du fikk solgt mange hefter :Dx

    • Ragnhild Nordrum:

      Slike festivaler blir det nok bare flere og flere av etterhvert, så du får få med deg en når muligheten byr seg :)
      Håper du har en fin helg!

  • Så gøy :) Ha en fin søndag

  • Jeg prøvde å gå inn på 2 tidspunkt, men liker verken kø eller å fryse så ga opp tilslutt…så nå kan jeg vel angre :(

    • Ragnhild Nordrum:

      Så synd! Tenkte på det, at det helt sikkert var mange som snudde i køen. Den så jo uendelig ut! Vet ikke om jeg hadde holdt den ut selv heller :O

  • Ragnhild! Jeg hadde sett frem til å finne standen din og endelig få hilse på deg “på ordnetlig”, men køen inn var så lang! Helt utrolig! Veldig, veldig gøy og veldig kjedelig på samme tid :P Vi kunne rett og slett ikke stå så lenge i kø i den temperaturen som var i går… så vi dro på Funky Fresh og spiste lunch og kokosbolle i stedet. Det var fortsatt kø da vi gikk forbi etter lunchen. Da jeg stod på utsiden av Mathallen og så på køen var det flere som spurte meg om hva i alle dager som skjedde der inne, om det var en konsert eller noe? Var så gøy å si at det var en vegetarmatfestival alle stod i kø for :D

    • Ragnhild Nordrum:

      Ja, tenk for en pågang!! Helt utrolig!! Men veldig synd du ikke kom deg inn, hadde vært så koselig å se deg!!

  • Får helt vann i munnen av å se på alle godsakene. Fikk ikke dratt for lille mannen var pjusk

  • Takk for din oppdatering fra julefestivalen! Jeg hadde ikke anledning, så det var ekstra morsomt å kikke på bildene dine. Enig med deg – det er veldig morsomt å smake på andres veganske retter, og som regel blir jeg veldig inspirert til egen videre blogging :-)

    • Ragnhild Nordrum:

      Ja, det er morsomt å se alle innleggene andre har skrevet. Fikk jo ikke sett alt selv, langt der i fra, så gøy å se hva andre opplevde :)
      Så synd du ikke hadde mulighet, du hadde elsket det :)

  • Takk for fin festival :) Prøvde å finne deg, men så deg ikke i alt mylderet. Fantastisk med så mange mennesker da. Førjulsklem! <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Takk i lige så. Du hadde jo DEN dagen <3 Så utrolig velfortjent!!
      Stor klem til deg

  • Det var så hyggelig å se deg og ha deg med på festivalen i år <3 Veldig gøy at du koste deg og veldig kult at det kom så utrolig mange folk. Neste år blir det større lokaler og plass til alle som vil komme. Forhåpentligvis får vi alle inn kjapt kjapt så ingen trenger å stå ute og fryse :)

    • Ragnhild Nordrum:

      Det var en SÅ fin festival Thomas!! For en jobb du gjorde!! Og så koselig å se både deg og dine skjønne søstre <3
      God jul, og klem

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031