Luke 2 i adventskalenderen + forje vinner (Give Away)

I kveld åpner vi andre luke i adventskalenderen her på bloggen, og denne uken kommer en av dere til å vinne et av mine Raw Food-hefter og to super-eksklusive raw sjokolader- jeg har ikke nett noen av de til salg i Norge. Det er en plate med Rawmio-sjokolade med mandler og havsalt, og en boks med Moonbeam cookie dough-trøfler ♥ Har du heftet mitt fra før, har du nå er super sjanse til å vinne et eksemplar som du kan gi bort i julegave, og så kan du kose deg med sjokoladene selv.

luke2

Reglene er som vanlig:

-Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar på dette innlegget. Skriv akkurat hva du selv vil, og du får automatisk 2 lodd i give awayen ♥

Vil du snike til deg et ekstra lodd eller flere?

-Kommenter på et eller flere av de andre innleggene som legger ut på bloggen i løpet av uken. Du får et ekstra lodd hver gang du kommenterer.
-Fortell om give awayen på bloggen din. Link til dette innlegget, og legg gjerne ved give away-bilder. Du får et ekstra lodd for å gjøre dette.
-Del give away-bildet som jeg legger ut på instagram (@ragnhildnordrum) på din egen konto, og link til meg. Et ekstra lodd.

Jeg trekker den heldige vinneren neste søndag, altså 6. desember.

Jeg trekker vinneren ved god gammeldags loddtrekning, og denne søndagen er det CAJSA som vant! Hurra for deg Cajsa, jeg mailer deg senere i kveld ♥ 

Vant du ikke denne uken, håper jeg du melder deg på igjen ♥ Lykke til.

17 Responses to “Luke 2 i adventskalenderen + forje vinner (Give Away)”

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
March 2024
M T W T F S S
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031