Olivenpesto- perfekt til squashpasta

God kveld ♥ Som lovet; her kommer en ny middagsoppskrift til dere. Eller altså, mine oppskrifter er jo ofte så enkle at de knapt kan kalles oppskrifter. Heller tips og veiledning. Men det er nettopp slik jeg liker maten min. Enkel, ren, smakfull og naturlig.

20150818_151706

I dag lagde jeg olivenpesto og spiste det sammen med squashpasta. Et himmelsk, tilfredstillende, mettende måltid. Jeg kjøper oliven HER på Iherb- de er raw, ikke-blekede, og inneholder ikke en masse unødvendig- kun soltørkede oliven og havsalt. Dessuten er de verdens beste!

20150818_150614

Til en stor porsjon squashpasta trenger du:

-ca 1 dl sorte oliven
-1 fedd hvitløk
-1 topped ss pinjekjerner
-en stor neve fersk persille eller basilikum

Bruk en morter, food processor eller stavmikser og mos alle ingrediensene godt sammen. Server pestoen over nylagd squashpasta.

I dag har dagen gått til pakking, og enda litt mer pakking. Før middag kom vi endelig oss en tur ut, og gikk bæretur til butikken. Jeg måtte handle et par småting, for i morgen skal jeg lage en liten avkjedsmiddag. Taco står på menyen, og den kommer til å bestå av raw og varme elemtenter (alt vegansk- selvsagt!), slik at alle rundt bordet skal bli glade :) Jeg skal prøve å få delt alt sammen med dere her inne.

Har dere hatt en fin dag? Jeg skal komme meg i seng nuh, for jeg ønsker meg en ny tidlig yogamorgen i morgen- og da gjelder det å få de søvntimene jeg kan. God kveld alle sammen.

5 Responses to “Olivenpesto- perfekt til squashpasta”

  • Hørtes godt ut :)

  • Marie:

    Denne må jeg lage! Ser sååå godt ut :)

  • Jeg skal lage denne i helgen fant jeg ut :)

  • jeg er veldig glad i squashpasta, det spiser jeg både til lunsj og middag, perfekt å variere med ting på. De olivene har jeg ikke testet før.

  • Helledussen så godt det ser ut! Kalles det tapenade mon tro? Elsker uansett både pesto og olivendipper, de er så gode :)
    Selv ble det søtpotet gryte her i dag, men frøene i chillien skulle jeg tatt ut av – puuuh! Appelsinsalat til dessert :D Herlig etter en lang dag på jobb :) Ny Laptop fikk jeg meg og i dag, etter nesten et ti-år med den forrige!
    Kos deg masse med taco kveld i morgen, det høres spennende ut :D xx

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930