Raw mango-lollies med fudgy sjokolade, trinn for trinn

Hei hei, alle sammen. Har dere hatt en god start på uken? Min mandag har absolutt vært fin, med fint vær og godt humør. Jeg har virkelig måttet riste meg selv litt den siste tiden, for å få opp positiviteten igjen. Jeg har så mye å tenke på, og det har føltes som jeg har vært i en virvelvind hvor livet mitt har snurret rundt og rundt og rundt. På tide å ta tilbake kontrollen!

Etter morgenturen vår i dagtidlig, laget S og jeg mango-lollies med fudgy sjokoladetrekk som vi spiste til dessert etter middag. Og vi elsket de.

DSC03129

Frossen mango er overraskende godt. Selv liker jeg det aller aller best når de fryses i tynne skiver, så jeg slipper å måtte bite gjennom en tykk klump med iskald mango. Her har jeg “flettet” mangoskivene, tredd de på pinner og dekt de med en fudgy raw sjokolade. H.i.m.m.e.l.s.k!

(Du får rester av sjokolade av denne oppskriften)

Til 4 lollies

-1 stor moden mango

-2 dl myke dadler
-1 dl mandelsmør
-1 dl smeltet kakaosmør
-et lite dryss havsalt/Himalayasalt
-noen dryss vanilje
-4-6 ss råkakao

-kakaonibs, til pynt

Lag sjokoladetrekket: Ta ut steinene av dadlene, og legg de til bløte i vann i ca 1 time. Hell bort vannet, og legg dadlene i en blender/stavmikser sammen med de andre ingrediensene. Blend til du har en glatt sjokolade.

Følg instruksjonene under, og lag mango-lolliene. Etter du har “flettet” mangoskivene på pinnene, fryser du de til de er harde. Ta de opp fra fryseren, dekk de med sjokolade og kakaonibs, og frys de videre. Lolliene kan serveres rett fra fryseren, da de ikke blir steinharde uansett. 

PicMonkey Collage

Disse må jeg bare anbefale altså, perfekte for både store og små i solen ♥

Da tar jeg kvelden. Ønsker dere en fin kveld videre!

6 Responses to “Raw mango-lollies med fudgy sjokolade, trinn for trinn”

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2017
M T W T F S S
« Mar    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930