Husmor-life

HEI alle sammen. Dagene flyr, og i kveld er det avreise til Oslo for S og meg. Lykke.

Man skulle tro at å være hjemme med en liten en, gir en masse fritid… slik er det ikke! Altså, tiden med S er den beste, og jeg hadde ikke byttet den mot mer ‘fritid’. Men hei! så lite tid det blir til andre ting. Bland annet har jeg er stort ønske om å kunne oppdatere mer her inne med oppskrifter og inspirasjon, men inntil videre får det komme når det kommer. Med tiden får det bli mer regelmessig. Og dere, hvis det er noe dere ønsker jeg skal skrive om, så er jeg kjempeglad for å få ideer.

PicMonkey Collage

I går underviste jeg yoga igjen, første time i dette året. Ellers har dagene gått slik de bruker, med leking, kosing, turer ute og yoga inne. Og nå reiser vi bort i noen dager, det skal bli så godt. Jeg skal oppdatere fra Oslo så godt jeg kan. Enn så lenge, øbsker jeg dere en fin uke videre ♥ Hva er deres uke fylt med?

11 Responses to “Husmor-life”

  • Hei Sveis! Hihi, og goood tur til Osly-by! Er sikkert på at det blir deilig og få kommet seg inn til byen igjen og treffe kjente og kjære og farte rundt på eventyr :)
    Du trenger ikke og stresse med blogging, som du sier – det kommer når det kommer :) Enkelte tider er bare litt mer fullspekket med ting og tang enn andre :) Men jeg gleder meg til og se hva annet du mekker ihop :) Det er vel cirka et år siden jeg tumlet meg inn på bloggen din for første gang, og dette er en av mine favoritter altså :)
    Kaaanskje du kunne hatt topp 10 eller topp 5 lister innen forskjellige sjangre på matfronten? :) Hadde vært fint med sånne små samlinger :) Ragnhilds beste! Ellers så synes jeg at du skriver så fint, og “mindful”t, du er ærlig, omtenksom og ufattelig kreativt – treffer meg midt i hjerteroten ^ ^
    Kos dere masse på tur Ragnhild, så snakkes vi :) x

    • PS. Fikk med meg en liten pose cocoabutter hjem fra jobben i går, og fikk lyst og lage en av dine sjokolade ting, hvilken er din favoritt? :) x

      • Ragnhild Nordrum:

        Ååå det er alt for vanskelig å si favoritt. Kanskje en ‘vanlig’ mørk (laget med litt nøttesmør for creamyness, og med macadamianøtter og salt i. Har lyst på en slik akkurat nå selv :)
        Tusen takk for god tur-ønsker, vi koser oss sånn! og også takk for så fin kommentar og tilbakemelding. God helg :)

  • nina:

    Jeg gleder meg til tiden med en liten baby i hus igjen, det blir en stor forandring selvom jeg har barn fra før – han er jo 11 år så krever ikke det samme som ett lite barn. Det har helt klart sine utfordringer, men gleder meg til å gå på det igjen. Jeg er jo sykmeldt, så å ha mye fritid er jammen meg ikke bare bare det heller – det er fryktelig kjedelig i perioder (da alle andre har ting de skal, samt at jeg er for dårlig form for å gjøre hva som helst)… Heldigvis er jeg ikke noe merkbart verre i graviditeten enn ellers, bare litt tyngre :)

    Ha en fin dag.

    • Ragnhild Nordrum:

      Det er SÅ spennende at du har en liten på vei!! Selv om du har en sønn fra før, er det jo likevel et helt nytt menneske som kommer denne gangen også. Synes det er så koselig å tenke på. Gleder meg på dine vegne!♡

  • Rosa:

    Du skal bare tage den med ro… Nyd al den tid du kan have sammen med lille S. Andre må sende deres børn af sted tidligt om morgenen og først hente om aftenen! Du kan glæde dig over så mange fine stunder med ham hver dag.
    Det er helt fint at lægge et indlæg som dette. Bare lige et “hejsa” og et par billeder. Så hyggeligt:-)
    God tur til Oslo.

    • Ragnhild Nordrum:

      Så koselig Rosa :) Ja, jeg er virkelig heldig som får være hjemme med S så lenge. Får vondt i magen av å tenke på at han en gang i fremtiden skal i barnehage. Men den tid, den sorg :) jeg nyter det så lenge jeg kan!

  • Lilly:

    Du er utrolig flink, Ragnhild. Er helt imponert over hvor godt du disponerer tiden din. God tur til Oslo, nyt masse. Håper jeg tilfeldigvis møter deg på gata:):)

    Jeg kunne gjerne tenke meg å høre mer om yoga- hvordan du kom inn i det, og kanskje noen gode tips for begynnere?
    Skulle ønske du bodde like ved så jeg kunne gå på timene dine. Yoga er et av mine fokusområder for tiden.

    Klem<3

    • Ragnhild Nordrum:

      Så koselig Lilly! Jaa, ser du meg, må du si hei!! :)
      Et yogainnlegg skal jeg få til! Det er så fint å høre at vi er mange som liker det!
      God dag til deg! :)

  • Minna:

    Hejsvejs, har hittat en gott “ost recept” som jag tänkte dela med dig:) Hoppas allt är bra med dig og sötisen. Klem!

    http://matutenmelkglutenogsukker.blogspot.no/2014/09/squoost-eller-paleo-ost.html?m=1

    • Ragnhild Nordrum:

      Neimen ååå Minna, du er den søteste! Skal sjekke den ut nå straks. Tusen takk♡

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930