Åpning av julekalenderen (Give Away)

<ßXZVet dere hva? I dag åpner jeg første luke i julekalenderen til dere lesere♥

Jeg vet det enda ikke er desember, men jeg skal trekke en vinner hver søndag i advent, og første søndag er jo allerede om en liten uke. Så! Vi starter i dag, og alle dere som deltar er med i trekningen av en flott gave på søndag (30.november). Neste mandag åpner vi en ny luke.

20141124_031027-w580-h580

Dere kan jo gjette hva kalenderen er fylt med!?! RÅ SJOKOLADE. Min favoritt-favoritt. Lite gjør meg så glad som å kunne få dele ut den sunneste nytelsen som finnes til andre.

20141124_031119-w580-h580

I første luke finner vi en pakke SjokoladeMIX fra Økosjokolade og en Christmas Cheer sjokolade fra Magic Mayan Chocolate. Sjokolademixen er helt super; en blanding av kakaosmør, kakaomasse og vaniljefrø. Alt du trenger å gjøre for å lage sjokolade, er å tilsette litt søtning etter ønske og gjerne et par skjeer nøttesmør. Magic Mayan har noen av de beste kjøpte (men likevel hjemmelaget) sjokoladene jeg vet om. De er raw, økologiske og søtet med kokossukker ♥

Denne give awaken kommer tip å være en ren “kommentar-konkurranse”. Du trendier altså ikke å ha egen instagram eller blogg eller facebook eller noe. alt du gjør er å legge igjen en kommentar, og du er med i trekningen.

Slik gjør du:

-For å trekke 2 lodd, legger du igjen en kommentar på dette innlegget. Skriv akkurat det du selv vil :) 

-For å trekke et eller flere lodd til, skriver du en kommentar på et eller flere av innleggene jeg poster denne uken. Poster jeg feks. 4 innlegg, kan du trekke opptil 4 ekstra lodd. Du trenger ikke å kommentere på alle innlegg selvsagt. Kommenterer du på et av fire innlegg, får du et lodd osv. 

Du får ikke ekstra lodd for å dele give awayen dessverre, men hvis du har lyst må du selvsagt bare dele på blogg/instagram/facebook.

Vinneren trekkes søndag 30. november. 

20141124_030952

Lykke til ♥

Nå skal lille sønn og jeg lage te og kose oss. Vi har vært på julehandel i dag, og besøkt en helt ny helsekost som har åpnet her. Den ligger på Fagernes, og er vel verdt et besøk. Overraskende godt utvalg, og god service :) God mandag dere.

26 Responses to “Åpning av julekalenderen (Give Away)”

  • Lilly:

    Å, fantastisk kalendergave. Vil veldig gjerne vinne!

    <3

  • Martine:

    :D Åh, rå sjokolade i julekalenderen, kan ikke bli bedre!

  • Helene:

    så koslig med kalender! <3

  • Nina:

    Åh, så koselig med julekalender :)

    Sjokolade passer jo perfekt nå mot jul, koselig å lage sunn julekos :D

  • Helene:

    så koslig med julekalender <3

  • Rosa:

    Uuhh, Ragnhild… du er da bare for sød! Tak for at lave så fin giveaway:-)
    Må lige spørge dig, hvordan kan du holde varmen med bare ben i sneen??? Har også set at du tit har shorts på (indendøre), selvom det er KOLDT udenfor…. brrrrrr;-) Jeg fryser bare ved tanken……….

    • Ragnhild Nordrum:

      Så koselig du ble med Rosa!
      Haha, vet du, jeg er så VARM. nesten alltid. Går med shorts, skjørt, kjole året rundt inne, og ute går jeg også med det,hvis jeg bare har en tynn strømpebukse under :)

  • Hedvig:

    Å, har enda ikke prøvd å lage sjokolade med kakaomasse, så det hadde vært kjempegøy! :) Gleder meg til å følge med her i førjulen:)

  • Sjo ko la deeeee! Sjooooo ko la de. Sjo kooooooooo la de! Sjo ko laaaaaaaaa de :D

  • Ahhh lodd! Husker jeg hadde dilla på det som liten, hehe vi hadde lodd-salg til veldedigheter, og gikk fra hus til hus og spurte om de hadde noe som vi kunne lodde ut, det var tider ^ ^

    Jeg bor i utlandet, så jeg vil ikke være med i trekningen (er jo så dyrt og sende over havet vettu!), men liker så godt innleggene dine at jeg kunne ikke dy meg men og skrive et par linjer :) Måtte den beste vinne :) x

  • Elsker at du også sniker deg til litt tidlig julestart :D Jeg elsker denne sjokolademixen, skulle gjerne gitt den bort til en venninne <3

  • Anna:

    det så godt ut!!

  • camilla:

    Brr, det så kaldt ut ;-)
    Gøy med raw sjokolade, hatt lyst å prøve å lage egen sjokolade lenge uten å helt få ut fingeren :-S

  • Åh, så gøy med kalender og give-away :D Sjokolademixen har jeg selv gitt bort i julegave til en som ville prøve seg på hjemmelaget sjokolade, sammen med en silikonform – det falt i smak! :D

  • Hanne:

    Sjokoladekalender, bare i sunn versjon =) Jeg håper jeg vinner, for da skal jeg gi det til mamma så hun kan få smaken på hjemmelaget sjokolade slik som jeg har!

  • Martine Johansen:

    Så søt og snill du er! Jeg vil gjerne delta for min mamma som har brukket foten nå rett før jul. Hun hadde nok satt kjempestor pris på en liten kalendergave <3 Krysser fingrene! Ha en fin uke :) Klem fra Martine

  • Ah, ganske glad jeg fant fram til bloggen din etter å ha vært på veganmannen sin blogg! Så mye jeg skal lese meg igjennom når jeg får bedre tid til det! :-) Ah, all den sjokoladen her høres super ut! Skal selv prøve å spise mer raw, så må få prøvd ut den ihverfall tenker jeg c:

  • Så koselig med julekalender :) Nå er jeg misunnelig på all den snøen du har der du bor.. Det er så koselig at det snart er jul! Jeg lager gavekalender til mamma jeg! Så heldig er hun, hihi… Ha en fin dag <3

  • Ingvild:

    Grådig koselig med julekalender! Den magic mayan sjokoladen virker så god :D Håper du har en super kveld <3 <3

  • Ida:

    Så gøy med julekalender, Ragnhild! Du er så søt og god som tenker på leserene dine <3 Hvordan var den nye helsekosten? Må nok ta meg en tur innom der en dag :-)

    • Ragnhild Nordrum:

      Helsekosten er faktisk helt super, Ida! Jeg er over meg av glede :D Det er den minste butikken jeg har sett, men masse bra mat som jeg vsnligvis hamstrer i Oslo. Du burde ta deg en tur :)

  • Åh, for en fin julekalender og med rå sjokolade :-)

    Litt missunnelig på all snøen på bildet. Her er det ingen snø, men mye regn..

  • Melina:

    Og jeg som akkurat satt å tenkte hvor deilig det hadde vært med sjokolade :D Så heldig du er som har snø, den julestemingen :) Og så fine klær! Nå gleder jeg meg til jul. Takk.

  • Helene:

    Hurra for sjokolade!! Jeg er meeed! :-) Så koselig med julekalender her inne hos deg!

  • Inger:

    Det var veldig fint antrekk du hadde på deg men jeg kunne aldri gått med bare ben i snøen. Jeg fryser alltid.

    For en perfekt advents/julegave! Ville vært så fint å kunne lage rå sjokolade til mamma som ikke tåler sukker eller dadler.

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930