Den b.e.s.t.e eplepaien! (raw vegan)

God kveld dere. Tirsdagkveld betyr yogaundervisning og løpetur, og er derfor en av mine favorittkvelder i løpet av uken. I tillegg er baby frisk igjen, jeg har fått pakke i posten, og jeg har laget og spist den beste eplepaien jeg noen gang har smakt, så dette har virkelig vært en fin dag.

20141118_143748-w580-h580

Jeg vet ikke hvorfor jeg har ventet så lenge med å lage raw eplepai (kanskje fordi jeg alltid har lyst på sjokolade…), for så godt dette var! Også så enkelt. Og så sunt. Denne er kun laget av mandler, kokos, dadler og epler- bedre enn det kan det ikke bli. Lag en raw eplepai nå mens vi enda har norske epler, dere også. Jeg tror dere kommer til å elske det!

Jeg fulgte DENNE oppskriften, og den var fantastisk! Klassisk bunn av mandler og kokos, og kramell-aktig fyll av dadler, mandelsmør og store biter eple. Ah, SÅ GODT!

20141118_133428-w580-h580

Da tar jeg kvelden. I morgen er det b.u.r.s.d.a.g og jeg gleder meg! Jeg håper alt er bra med dere. Fortsatt god uke.

 

 

8 Responses to “Den b.e.s.t.e eplepaien! (raw vegan)”

  • Hei hei ooooog gratulerer med dagen :D Klokken har jo passert over midnatt der borte nå, jeg håper du har masse spennende i vente for dagen :)

    Denne eplepaien så kjempegod ut da! Heheh likte kommentaren din om at du tok din tid siden du ble distrahert av sjokolade hele tiden ^ ^
    Selv hadde jeg det litt stress på jobben, men heldigvis er det fri i morgen, da skal jeg kose meg litt for deg også :D Ønsker deg alt det beste Ragnhild, du er en så utrolig super jente! <3 x

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen takk Julie <3 Så koselig!! Bursdager er så koselig, synes jeg!
      Ja, den sjokoladen altså… klarer aldri å lage noe annet. Men blir alltid glad når jeg gjør det. Det finnes jo så mye godt jeg ikke vil gå glipp av.
      Klem til deg og tusen takk for så koselig kommentar <3

  • nina:

    Så fint at mini er frisk igjen og deilig med yoga og løpetur :)

    Eplekake hørtes nydelig ut, spørs om jeg må teste ut det :)

    • Ragnhild Nordrum:

      Ja, stakkars lille<3 Det var ikke noe gøy å se på at han hadde vondt :(
      Denne paien ble nydelig altså Nina. Kan anbefale den på det varmeste!!

  • GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! Hipp hipp hurraaaaaa :) Stort grattis vackraste, härligaste, underbaraste Ragnhild. Önska jag kunde ge dig en stor kram och äta en fantastisk raw chokladtårta med dig ;) Men det får vi spara! Gotta dig en massa <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen tusen takk fine deg<3 Så koselig!!
      Jeg gleder meg til klem og sjokoladekake med deg !!! <3
      Mange klemmer til deg**

  • Hanne:

    Det er så utrolig gøy at du underviser i yoga! :D Hvis jeg kjører igjennom valdres en tirsdag skal jeg si i fra, så jeg kan melde meg på time hos deg, hihi. Dette hørtes ut som en fantastisk pai og for en søt form også :)

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930