City life

HEI alle sammen. Jeg er tilbake i Valdres etter en fantastisk helg i Oslo sammen med lille sønn. Som vi har kost oss! Sidikou Samuel er jo helt vill etter buss og `tiktik´ (trikk ;)), og de får han jo se ganske mange av hver dag når vi er i byen. Selv har jeg bare kost med med nære og kjære. Dagene har startet med lange turer rundt om i byen, gavehandling (spesielt til S sin adventskalender- jeg skal skrive eget innlegg om den denne uken), og så har tiden gått til å møte så mange vi bare kunne klare. Dere som følge mer på instargam (@ragnhildnordrum) har jo fått en liten titt på dgaene allerede. Her kommer enda litt flere bilder fra den fine helgen vår.
oslo1

Elsker at jeg kan få tak i alt av frukt og grønt økologisk i Oslo. Til og med fiken og blåbær  // Papi og sønn ♥ Og Karjus og Baktus!
oslo2

Morgenturer hver dag, med S hengende på ryggen eller magen. Avsluttet flere turer med fersk frokost-juice, enten på Helt Rå (Mathallen) eller Funky Fresh Food.

oslo3

Raw kake på Funky Fresh Food ♥ // Fakkeltoget mot pels på lørdagen. Syntes det var helt fantastisk å endelig å bli med. For et oppmøte. Jeg blir så glad!
oslo4

Fakkeltoget!
oslo5

Dette må dere prøve! Et par spiseskjeer macadamiasmør, med raw sjokolade-bær på toppen. Perfekt dessert eller snack! // Hotness + cuteness

oslo7

Søndagen fikk vi besøk av en av mine kjæreste venniner og en av S sine faddere. Kvalitetstid på sitt beste ♥

oslo6

Helt turen ble avsluttet med enda et besøk på Funky Fresh Food. Fersk juice og lek, før bussen gikk. 

Nå er det tilbake til hverdagen, og det er godt det også. Hadde dere en fin helg? Jeg håper det. Og at uken som nettopp har begynt skal bli fylt med fine dager for oss alle. Vi snakkes senere.

8 Responses to “City life”

  • Ser ut som dere har kost dere, ja :D Jeg gleder meg til å teste ut Funky fresh foods når jeg skal til Oslo en tur neste uke. Er så sjalu på Oslo som har begynt å få så så “mange” veganske spisesteder, det er jo ingen her i Bergen :D

    • Ragnhild Nordrum:

      Ja, Oslo begynner å få så godt utvalg! Det er så koselig å kunne gå på slike steder. I helgen var jeg både på Eger, Helt Rå og FFF. Fantastisk å kunne spise raw food ute!
      <3

  • Sååå mange koselige bilder da gitt :D Høres ut som en meget vellykket tur :D Må jo godte seg en gang i blant, skjøh!
    Selv jobbet jeg lørdagen, men søndag og mandag var friiiii – er så godt og ha to dager på rad av, det gjør underverk for en sjel ^ ^ Var ute og spiste i går på en ny restaurant, masse god mat og godt selskap og kaffe til dessert, mmm! Men i dag er det “på’an igjen” som de sier i Bergen :P God tirsdag! x

    • Ragnhild Nordrum:

      Så koselig du synes det!
      Det hørtes ut som utrolig fine fridager. Det er så godt å kunne nyte friheten til det fulle før en ny runde jobb.
      God tirsdagkveld!

  • Så härliga bilder och vad kul att ni kom iväg och fick träffa nära och kära. Ser ut som ni haft det toppen! Hoppas att examen också gick fint. Heja heja! Duktig du är. Hur länge är det du har studerat och hur mycket har du kvar? Åååh Ragnhild ser fram emot vårt samtal snart :) KRAM!

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen takk Katrin ♥
      Det er egentlig et tre-årig studie jeg tar, men jeg tar første året deltid, så kommer til å bruke 4 år :) Er bare på første året, så har lenge igjen :)
      Dagene i Oslo var fantastiske. Skulle gjerne dratt tilbake NÅ.
      Gleder meg sånn til å prate med deg♡

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930