Sommerens deiligste jordbær-iskrem (raw vegan)

God lørdagskveld til dere. Har dere hatt en fin helg så langt? Vet dere, jeg har hatt en så bra dag i dag, jeg tror faktisk det har vært den mest effektive dagen i alle de 11 månede Sidikou Samuel har vært her. Energien har vært på topp, og det har føltes som om dagen plutselig fikk et par ekstra timer. Ikke bare har jeg kost meg hele dagen med min lille solstråle, men jeg har også fått studert to økter, trent yoga og pilates, besøkt onkel, plukket jordbær hos naboen, gått flere turer, og gjort husarbeid. Puh, jeg håper det kommer flere slike dager fremover.

20140712_201138-w580-h580

Over ser dere belønningen etter min svært effektive dag; raw iskremet laget med ferske jordbær. Jeg brukte noen av jordbærene jeg plukket i dag (resten skal spises naturelle- de er helt nydlige), og blendet de med tykk cashewkrem, vanilje og kokosblomstsukker. Himmel!

-4 dl tykk cashewmelk (bløtlagte rå cashewnøtter + vann), eller bruk en boks fet kokosmelk
-4 dl søte jordbær
-1 dl kokosblomstsukker
-1 ts ekte vanilje

Blend alle ingrediensene til du får en helt gjevn, glatt krem. Hvis du har en iskrem-maskin, bruker du den. Hvis ikke, setter du kremen i fryseren, og rører om hver halvtime til kremet har fryst til is.

Med det ønsker jeg dere en god lørdagskveld videre. Her blir det avslapning og en tidlig kveld- akkuart det jeg trenger.

4 Responses to “Sommerens deiligste jordbær-iskrem (raw vegan)”

 • Ble så glad av dette lille innlegget ditt Ragnhild!

  Høres ut som du har fått gjort alt mulig rart i dag, veldig koselig, som regel er mine søndager av et slikt kaliber også, selv om kanskje ikke energien er like tilstedeværende som den var hos deg, hihi :P Jorbærplukking! Det er så kjekt, og det er mye som skal til for og slå norske jordbær (selv om de jeg plukket her i Skottland ikke var så verst de heller :) ). Denne iskremen så fantastisk god ut!

  Selv har dagen i dag vært ganske så avslappet. Var ute med en venninne i går, og overnattet, spaserte hjemover, kokkelerte og studerte litt, og nå er det tegning og musikk i bakgrunnen :) Må mate de kreative sidene våres vettu, og det har visst vi begge vært flinke til i dag :) Ha en fortsatt god kveld skjønne <3

  • Ragnhild Nordrum:

   Så koselig å høre Julie, og takk for så koselig kommentar.
   Helgen din hørtes både innholdsrik og fin ut, jeg håper du har kost deg! Klem

 • nina:

  Ser nydelig ut :) Ha en fin søndag

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031