Venninnekos på Helt Rå

Hei hei, og god fredagskveld til dere. Jeg har det så fint, her vi koser oss på vår lille Oslo-ferie. Dagene flyr, og tiden bruker vi sammen med nære og kjære. I går var vi i bursdagsfeiringen til storebroren til lille Sidikou Samuel, og i dag tok Kader og jeg med oss S til Sognsvann. Kader løp noen runder, mens baby og jeg gikk tur før vi satt oss ned og spiste frukt på gresset. Senere på dagen, dro vi og to venninner på Mathallen på Vulkan. Jeg hadde nemlig hørt rykter om at Helt Rå har startet opp der igjen. Jeg hadde ikke lyst på middag da vi var det, det får bli en annen dag, men raw energikuler og appelsinjuice ble min helt perfekte ettermiddagssnack i dag.

heltrå-w580-h580

Har dere vært på Helt Rå? Jeg skal som sagt spise lunsj/middag der en annen dag, men ut i fra hvordan maten så ut, tror jeg den er kjempegod. Det var flere forskjellige freshe og fargerike retter, ferskpressede juicer, og forskjellige sjokolader og desserter. Alt rått og helt vegansk, og laget av ingredienser med god kvalitet. Jeg kjøpte energikulene i dag, og de falt i smak både hos meg og S og min gode venninne Malin.

Jeg blir så glad når det dukker opp spisesteder i Norge hvor vi som har valgt bort det ene og det andre kan spise. Og jeg synes det er så viktig å støtte opp på disse stedene når man har mulighet.

Nå må jeg ta kveld. Kjenner jeg han lille rett, skal vi nok opp klokken halv 6 i morgen også :) God helg til dere!

One Response to “Venninnekos på Helt Rå”

  • Så gøyt at de har en rå restaurant/spisested der da! Er definitivt bra og støtte disse litt mindre kjente stedene som spesialiserer seg på forskjellige dietter or livsstiler :D Høres ut som en koselig dag! x

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031